tiistai 4. kesäkuuta 2013

Lempinäkymiä kotona Valkoisessa harmajassa oli hauska idea lempinäkymistä kotona, jonka sai napata mukaansa. Tässäpä niitä meiltä, tuttuja näkymiä. :) Nyt kesällä ei täällä sisällä ole tapahtunut mitään sisustuksen suhteen, eikä varmaan hetkeen edistystä olekaan tiedossa, kaikki energia kuluu nyt pihahommiin. Inspiraatiota kyllä tännekin riittäisi kovin, mutta asia kerrallaan.


Eteisen näkymistä tykkään, sen avaruudesta, ja että näkee jo ruokatilaan ja vähän olkkariinkin suoraan. Aika luksusta olisi saada pitää aina tuoreita leikkokukkia keittiön pöydällä, niitä tosiaan rakastan tuossa keskellä kotia. Yksiä mun lemppareita on myös hassua kyllä nuo sohvatyynyt, kivaa pehmeyttä ja väriä, enkä viitsi luopua niistä edes nyt kesän ajaksi, vaikka olisikin sitten hiukkasen talvisen oloisia..


O:n tekemästä sohvapöydästä tykkään myös kovasti, ja lastenhuoneen vaaleanpunavalkoisesta näkymästä.. Vaikka kaikki leluhässäkät ei ihan niin sisustukseen natsaakaan, kuten nyt vaikka hillitön pinkki muovinen barbitalo! Mutta niin kovin se on leikeissä ollut, että kestettävä on... ;)


Viimeistä lomaviikkoa viedään tältä erää, ja hurjalla vauhdilla mennäänkin. Siispä, nyt nautitaan! ♥

4 kommenttia:

 1. Huoh kuinka kaunista!
  Mukavaa loppulomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että Jenna, kiitos :)) Ja kiitos, loppuloma nautiskellaan! :)

   Poista
 2. Anonyymi6/06/2013

  En nähnyt teidän kotia ennen suursiivousta,
  mutta nyt on ainakin ihanan siistiä ja puhdasta :)
  -P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitti :) Aika äkkiä tänne ihan mylläkkä tulee, kun pihalta kantautuu hiekat ja roskat ja pyykkikasat on siellä täällä ja tiskejä kaikkialla... x) Sit on vaan pakko välillä repästä ja suorittaa vähän isompaa raivausta, niin tylsää kuin se onkin.

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥