sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Asuntomessuilla


Meillä oli tosi mukava päivä tänään asuntomessuillessa. Tytöt oli pari tuntia lapsiparkissa, ja aika hujahti kyllä ihan siivillä. Messualue oli kaunis, ja monta kiinnostavaa, upeaa kohdetta päästiin kiertämään läpi. Puunsävyjä oli käytetty ihanasti, oli mahtavaa lautaseinää ja hulppeita taloja, viimeisteltyjä pihoja. Ihastuin kovasti luonnollisen puun sävyn ja mustan tunnelmalliseen yhdistelmään. Onnistuneet messut kyllä, mielellään lähtisi tuonne vaikka uudelleenkin pyörähtämään!
Laittelen vielä tässä tulevina päivinä niitä suosikkeja.

6 kommenttia:

 1. Anonyymi7/22/2013

  Hei paljonko lapsiparkki maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 5€ alkavalta tunnilta per lapsi :)

   Poista
 2. Kivan näköistä. Varsinkin tuo alimman kuvan seinä. Kiva myös että laitoit hieman eri paikoista kuvia mitä blogeissa nyt yleensä näytetty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! :) Mäkin kyllä tykkäsin kovasti tän vuoden toteutuksista, ihanasti luonnonmateriaaaleja!

   Poista
 3. Ihana aina katsella uutta ja erilaista... Täällä sisustuspuuskia aina välillä tulee, mutta tänä kesänä keskitytään nurmikkoon ja pihavarstoon. Yläkerran lastenhuone vähän sentään on saanut uutta ilmettä; oranssia, harmaata ja valkoista. Ja ensi talvena tuokin ajanvietettä kolmas pienokainen, jota odotetaan meille syntyväksi. Ruuhkavuosia(ko)?? ;)
  Olet hyvä kuvaamaan!

  Tuli muuten vielä sellainen mieleen, että onko teillä omassa pihassa mitään lapsille hiekkalaatikon lisäksi? Me suunniteltiin hiekkista, keinuja, kiipeilytelinettä yms. Ehkä ensi kesänä jos ehtisi sen "leikkipaikan" ja leikkimökin saamaan aikaan. Tämä kaksi vuotta on vaan hurahtanut johonkin, kun ollaan asuttu. Ja aina on joku homma kesken...

  Hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuulumisista Tuulia! :) Ja paljon onnea pienestä, ihanaa ♥ ♥ Sellaistahan se on, hommat ei pääse ihan heti lopahtamaan kyllä ;)

   Meidän pihassa on muksuille leikkimökki ja kauheen kokonen trampoliini. Teidän suunnitelmat kuulostaa tosi kivalle, keinuja mäkin olin miettinyt, mutta ne on jääneet roikkumaan, niinkuin niin moni muukin juttu..

   Ihanaa kesää sinnekin!

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥