perjantai 2. elokuuta 2013

Hangossa

Joskus muinoin meidän perheen elämään on kuuluneet veneet, ja rakkauden niihin olen sitten varmaan perinyt isältäni. Joten tänään olin kyllä totaalisen ekstaasissa, kun lähdettiin tyttöjen kanssa Hankoon Poker Run-tapahtumaan. Mieeeelettömiä veneitä, ja ne äänet, mmmmmm.... Kyllä vaan himottaisikin päästä näkemään se huominen tapahtuma; moottoreiden käynnistystä ja kiihdytysajoja, nammm! Ensi vuodelle tasan tarkkaan pakko päästä. Mutta huomiselle meillä on nyt muuta kivaa suunnitelmissa :) Kuvia kertyi kyllä tältä päivältä taas mieletön kasa "ooottakaas tytöt taas ihan pikku hetki..." ja räps räps. Eihän siinä muutakaan voinut ;)


Näistä en kyllä malta olla laittelematta lisääkin, kunhan saan pirteämmillä silmillä (ehkä huomenna sitten?) kaivettua jotain kivaa tuolta kuvakasasta.. :)

6 kommenttia:

 1. Oi, Hankoon haluaisin minäkin joskus päästä! Nuo veneet ovat jo inhimillisen kokoisia... Vuosi sitten käväisimme Monacossa, ja siellä ne huvijahdit olivat jotain aivan käsittämätöntä :P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanko on kyllä niin ihana paikka, että! Pitäis itsekin päästä useammin kuin sen kerran vuodessa.. :) Oijoi, on varmaan ollu mahtavia jahteja, semmoisia pitäis kyllä joskus päästä näkemään! :)

   Poista
 2. Hanko on ihana kesäkaupunki, todella kauniita kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! :) Hanko on ♥

   Poista
 3. uusi lukija ilmottautuu :-) kivanoloinen blogi ja ihana banneri. Tule vierailuille tutipuu201.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa Lindiz! ja kiitos, tullaan kylään :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥