tiistai 6. elokuuta 2013

Ihanaa hirsiseinää

Heippa ja leppoisaa iltaa! Laittelen vielä ihan viimeiset messukuvat, tämä oli yks niistä lemppareista kanssa. Varmasti aika paljon nähty kaikkialla tämä Mammuttihirren Talvipalatsi, mutta ei syyttä, vai mitä tuumaatte? Mä ihastuin tähän kivan tunnelman vuoksi, ja ihan ehdottomasti kauniiden seinien. Ihan perus lautapanelista vaakaan asennettuna, leveällä lankulla, olen haaveillut vuosia, ja aina silloin tällöin yritän saada O:takin innostumaan asiasta, silleen yhden seinän verran vaikka. Itse voisin laittaa yhden eteisen seinän tai aikuisten makuuhuoneen. Mutta hirsiseinä, voi miten se onkin kaunis! Tässä talossa tykkäsin myös kovasti avohyllyistä keittiössä ja lastenhuoneen söpöstä tapetista.


Noniin, siinäpä olis sitten tämän vuoden messut läpikäytynä. Niitä mieleisiä kohtia on ihan mielenkiintoista laittaa itsellekin tänne muistiin.

Sports Tracker näyttää -1000 kcl tälle viikolle, jihuu! Liikuntainnostus on siis taas iskenyt, toivotaan, että jatkuisi kans. Nyt on aika voipunut olo, uni maistuu.. Huomenna meillä onkin vapaapäivä ja taidetaan pikkumimmien kanssa suunnata Helsinkiin. Voi saataisipa aurinkoa :)

2 kommenttia:

 1. Anonyymi8/09/2013

  Mun on monta kertaa pitänyt kirjoittaa ja kehua blogiasi. Ja miten kaunis koti teillä onkaan! Olen myöskin tyttären äiti niin on mukavaa lukea elämästä lasten kanssa. :) Olet myös todella taitava kuvaaja ja kuviasi on oikein ilo katsoa. Meiltä jäi asuntomessut käymättä joten oikein mielelläni luin myös niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, kiitos oikein paljon viestistäsi, ihanasta päivänpiristyksestä! Kyllä ilahduttaa kovin jatkamaan :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥