maanantai 26. elokuuta 2013

Reissusta, osa 2Näitä Lapin kuvia oli niin paljon, että laitetaas vielä toinen erä, ennenkuin siirrytään taas muihin juttuihin. Kesäkuviakin olisi aika läjät vielä tallessa, nyt kun bloggaustahti on ajan priorisoinnista johtuen hieman hidastunut, joten niitä varmaan vielä eksyy tännekin.

Tällainen ihana aurinkoinen loppukesän ja alkusyksyn välivaihe on kyllä ihan mun lempivuodenaikaa. Kaikki innostaa ihan uudella tapaa. On virkeä olla kun kuumuus ei nuuvuta päätä ja muutenkin jotenkin nyt tuntuu, että palaset on kohdillaan, onnellinen olo.

Täällä on pehmeä lasku arkeen maanantaivapaalla, huomenna sitten alkaa se oikea arki töineen ja hoitokuvioineen. Tytöille olen miettinyt päiväkotipaikkojen hakua näin melkein vuoden perhepäivähoitoilun jälkeen, he ovat sitä itse kovasti toivoneet. Enemmän kavereita ja tekemistä kuulemma. Vuosihan tässä enää mennään, ja sitten alkaa Liljallakin eskari. Huh!

Aika innostavia suunnitelmia olisi ensi talven varalle, niistä varmaan lisää myöhemmin.. :) 

2 kommenttia:

  1. Aika rientää,kuvia kertyy koneelle eikä aina bloggaamaan ehdi,se on elämää. Lappiin minäkin haaveilen,katostaan pääsenkkö tänä syksynä. Kivat kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapin ruska on mulla näkemättä, joten syksyreissusta haaveilen mäkin :) Kiitos.

      Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥