torstai 1. lokakuuta 2015

Entä jos..

Ihan vaan vähän kurkistaisin tänne.. Sydän pikkasen jännityksestä sykkyrällä, tuleeko tästä mitään.


Melkein pari vuotta meni hujauksessa väsymyksessä, aika sumassa.. Monta liikkuvaa palikkaa ja paljon pohdittavaa. Paljon on selvitelty ja palaset alkaa olla jotenkin kohdillaan suurimmilta osin, muutokset takana.


Huomasin, ettei mun elämässä ole järkeä paahtaa täysiä vaan suorittamalla. Jollekin se ehkä sopii hienosti, mä en voinut hyvin. Tarvitsen niitä vähemmän tärkeitäkin asioita, sitä ihan aivojennollausosastoa, hömppää. Olkoon tämä sivu sitten sitä.


Ensin kaivoin kameran ulos kaapista, aina vaan vähän useammin. Sitten tartuin kynään ja värikyniin, annoin musiikin viedä, pähkäilin fiiliksiä ja sain iloa. Hölläsin otetta kaasukahvasta ja jätin turhan suorittamisen vähän vähemmälle. Edelleen meinaa usein alkaa nuppia kiristään ja varmasti kiristää jatkossakin, mutta jos taas muistaisi vääntää vähän vähemmän väkisin.


Jotain tässä hommassa on, mistä vaan niin tykkään. Tarvitsen aina välillä hetken niitä pieniä, hyvää mieltä tuovia asioita, joissa mieli saa levätä, jotta jaksan kokonaiskuvan pyöritystä. Että näkisi niiden tavallisten, hurjaa vauhtia kiitävien päivien keskellä pieniä, tärkeitä ja vähemmän tärkeitä, mutta piristäviä asioita, muistaisi välillä pysähtyä siihen hetkeen. Vetää henkeä, nauttia, iloita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos viestistäsi ♥