tiistai 20. lokakuuta 2015

Kotijuttuja


Viime sunnuntaina siinä illansuussa iski pakottava tarve saada jotain pikkasen täällä edistymään. Siinäpä vaan sitten pakkelilla vanhojen sähköjohtojen urat piiloon ja ensimmäinen kerros maalia päälle. Toinen kerros vielä odottelee uutta inspiraatiota. Aika rennolla kädellä tulee täällä huiskittua, ja tartutaan sinne, mikä sillä hetkellä sattuu innostamaan. Monen monta päivää on mennyt ja tulee menemään niin, ettei tartuta mihinkään, ja hyvä niinkin. Silloin kun onnistuu jättämään stressin sikseen ja pääsee hyvään moodiin, on mielenkiintoista antaa ideoiden vähän muhia ja kehittyä hiljalleen. Lopputulos voikin olla aika erilainen kuin aluksi visioi. Tämä siis tilanteessa, jossa koti on sen verran reilassa, että siellä pystyy ilman sen suurempia vaivannäköjä asustelemaan.


Sen verran O:kin innostui viikonloppuna sisustelemaan, että roudasi vajasta tuommoisen vanhan työvalon hellan päälle työskentelyvaloksi, parin lampun valolla kun alkoi keittiössä olla jo suht hämärää iltaisin.  Tosi kätevä se kyllä tuossa on! Ja sopivasti räyheä. 


Olohuoneestakin seuraavaa nurkkaa esille. Kaksi seinää huoneesta on lautapinnalla, kaksi ulkoseinää ajattelimme päällystää kerroksella huokoleijonalevyä, ja siihen päälle sitten tapettia. Alla mahdollisesti finaaliin päässeet tapettiehdokkaat. Vielä pitää hieman funtsailla, tuosta mielestä kun ei ikinä tiedä, se saattaa muuttua piankin jos kävelee vastaan joku mieletön seinänpäällyste. Sävyt on näissä tapeteissa aika tummat, mutta tunnelmaa tähän huoneeseen toivotaankin. Kaksi seinää on kuitenkin valkoiset, on kaksi ovea ja molemmilla tapettiseinillä ikkunat, eli valoa kyllä huoneeseen pääsee.


Vielä räpsäys pikkuisesta kodarihuoneesta, sekin on hippasta vaille valmis, smyygejä ikkunaan ja parit laudanpätkät seinälle hyllyiksi, listat oven ympärille ja sen semmoista. Lakanat ja pyyhkeet on pyykkikonetason päällä nyt yhtenä mylläkkänä, jospa ne saisi ruotuun seinälle seuraavaksi niin taas askeleen helpottuisi oloilu täällä. 

Kaikenlaista pientä, mukavaa ja rasittavaa täällä meneillään ja kaikki niin vaan kesken. 
Pipolle ei ole kuitenkaan annettu lupaa kiristää ;)  Katsotaan sitä sitten jonain vähän väsyneempänä päivänä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos viestistäsi ♥