perjantai 2. lokakuuta 2015

Matkanvarrelta, kotiprojekti

Syyskuussa -14 oli aika ottaa meidän kodista kuvia myyntiä varten. Ajatus myynnistä oli kypsynyt jo aika kauan. Nyt alkoi olla viimeisetkin suuremmat palikat talosta kohdillaan, vaikka työtä talon viimeistelemiseksi riitti kovin edelleen, kaikenlaista pientä sieltä, täältä.


Helmikuussa tätä vuotta meidän talo sai uudet rakastavat omistajat. Me siirryttiin väliaikaiskotiin etsimään omaa kattoa pään päälle...


Helpottuneena yhden vaiheen loppumiselle, mutta jatko mietitytti kovin. Käytiin katsomassa 13 vanhaa taloa, eri ikäisiä, eri kokoisia, eri lailla ja vaiheisiin remontoituja. Mielessä ne tietyt omat kriteerit, ja se taisikin olla aika omalaatuinen lista kun talo toisensa jälkeen jäi vaihtoehdoista pois. Syksyllä meillä olisi ekaluokkalainen ja eskarilainen, ja kouluun ilmoittautumiset olivat käynnissä, jännitti, että koska se talo löydetään.


Sitten lähdettiin katsomaan se 14. talo. Ihan liian kaukana siitä, mikä oli ajatuksena, ja ihan eri paikassa, kuin mistä taloa haettiin. Mä tiesin jo myyntikuvia katsomalla, että tässä se mun haaveideni paikka on. Mieheni O ei ollut vakuuttunut, matkasta varsinkaan, tai sijainnista maalla.


Mutta se vaan oli siinä. Käytiin katsomassa kerran ja toisen, ja jo tiedettiin. 
Koti oli löytynyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos viestistäsi ♥