lauantai 10. lokakuuta 2015

Tällä viikolla

Viime viikolla sattui yksi mulle tyypillinen juttu, ja tällä kertaa se oli se, että kamerani kolisi lattialle ja sen objekti rikkoontui. Oon aikalailla tomera, sinnikäs ja touhukas sille päälle sattuessani, mutta myös aika toivottoman sählä useimmiten. Tavarat tippuilee, kaatuilee, mä kompuroin ja kopsauttelen ruumiinosia. Niinpä sain tämän viikon olla ilman kameraa, mikä tietysti aikalailla hankaloitti näitä hommia täällä blogissa ja harmitti kun syysaamut ovat olleet upeimmillaan. Tänään ehdittiin kuitenkin kamerakaupoille ja aika soikeana innosta toin kotiin uuden putken. Nyt kelpaa taas räpsiä, niinpä näkymiä tältä päivältä..


Tällä viikolla ohjelmaa on ollut mun mieleen ehkä taas vähän turhan paljon, mutta onpa sitten tapahtunutkin. On pitänyt valmistautua talven ja kylmän tuloon, on raijattu puita, pakkasasteiden noustessa lämmitelty tulia entistä enemmän, raahattu vajasta väliovia paikalleen (josta sain lasin sählättyä rikki aaaggh) ja hätätilassa tehty ulkovarastoista roudatuista kamppeista paikkaa lämpimään sisäeteiseen ulkotamineille. Sen vanhan vaatekaapin puuttuessa.


O oli ystävien muuttoapuna ja sai kotiintuomisiksi meitä kovasti ilahduttavia juttuja. Muuttokuormassa tänne meillepäin oli mm. puusohva keittiöön ja vanha lipasto, jotka ehdittiin myös pyöritellä paikoilleen.


Saattaa olla, että lipasto vielä ensi kesänä saa reippaamman värisävyn ylleen, mutta sitä ennen katsellaan tuota kulunutta pintaa. Sohvan sävyä kanssa funtsaillaan ensi kesään.


Beigeltä seinältä on irroitettu vanhat sähköjohdot ja se odottelee maalia, lautaa tai tapettia ylleen. Puhtaanvalkoinen maali taitaa olla todennäköisin vaihtoehto.


Tämmöisiä tähän viikkoon. 
Ensi viikolla onkin tyttöjen syysloma, ja se on taas erilainen viikko se. Nautiskellaan kuitenkin sitä ennen tästä viikonlopusta, tähän iltaan perheaikaa ja kotitekoista pizzaa uuniin, lepuuttelua viikon hyörinän jälkeen.
Kivaa iltaa sinnekin!

2 kommenttia:

 1. Moi. Onpa teillä paljon tullut uusia juttuja sen jälkeen kun kävin, - sohva, lipasto, naulakko jne.
  Mukavasti niillä olette saaneet erilaista ilmettä kotiin.
  Tosi kiva, että saitte ostettua kameraan uuden putken rikkoutuneen tilalle.
  Oikein rentouttavaa syyslomaa! :)

  t: mami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, aikamoista huonekalujen pyöritystä täällä olikin viime viikko ja kaikki romppeet ihan sikin sokin, huh! :D
   Huomasin tuossa viikon kamerattoman ajan, kuinka paljon siitä kuvailusta nautinkaan, niin monta kohtaa löytyi senkin viikon aikana, joita olis niin mielellään päässyt filmaamaan.
   Kiitos, kivaa viikkoa sinne kans! :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥