perjantai 30. lokakuuta 2015

Valinnanvaikeutta

Tapetit! Ihanaa hömppää aivot narikassa. Tapettimalleja taisin tilailla jo ennen koko kodin löytymistä. Ne ovatkin mulle yhtä tapetoitua lastenhuoneen seinää edellisessä kodissa lukuunottamatta uusi osa-alue, ja siksikin varmaan niin innostava. Miten paljon tapetti vaikuttaakaan huoneen ilmeeseen, ja siksikin niitä on hurjan jännittävää valita.. Ettei mentäisi suuresti metsään, aika hintaviakin ne kun useimmiten on.

Lastenhuonetta lukuunottamatta tänne keskikerrokseen, asuinkerrokseen, on valikoitunut vasta yksi "varma" valinta, ja se on tämä:

Boråstapeter Karlslund 2922
Kuva borastapeter.se

Vaikka toisaalta siitä on myös olemassa toinen aika houkutteleva sävy vihreän ja vanhahtavan ystävälle... Noniin...


Yhtenä iltana tässä selaillessa osui silmiin tämä allaoleva mustapohjainen Sandersonin Sweet Bay Ebony/Ivory. Onhan se tullut aiemminkin tsekattua, mutta nyt vasta oikeastaan rekisteröin, miten makea se olisikaan olkkarissa. Just niitä sävyjä, joita sinne toivonkin, mustaa, valkoista, ja sitten ilmettä pehmentämään vihreää ja rusehtavaa. Maanläheiset sävyt selkeiden ja puhtaiden rinnalla miellyttää kovasti, mutta varsinkin vanhan suosikkini vihreän kanssa meinaa lähteä keulimaan. Olkoon se talon jonkinlainen punainen eikun vihreä lanka sitten tulevaisuudessa, kun alkaa enemmän sävyt löytämään kohdilleen. Ja sitten pitää vielä myydä idea juuri tästä tapetista rakkaalle paremmalle puoliskolleni, joka pyyhkii jo tuskanhikeä otsalta ajatukselle kukkameressä elämisestä...

Kuva seinäruusu.fi

Paljon on näitä pyöritelty ja vielä vähän pähkätään. Vielä pitäisi kaivaa se oikea näiden kahden huoneen lisäksi ainakin keittiöön (kaikista haastavin, pää lyö ihan tyhjää sen kanssa!) ja toiseen makkariin yläkerrassa. Paitsi, että mua huvittaisi räjäyttää koko seinä toisen yläkerran makkarista käytävälle, jolloin puolet yläkerrasta olisi yhtenäistä, isoa tilaa ja turha pimentävä käytävä jäisi pois. Mutta se on jo ihan oma juttunsa se. 

Kuvat seinäruusu ja boråstapeter

Viikonloppu edessä, täällä nautitaan vapaapäivästä, auringon valosta, rennosta lököilystä ja päiväunista, parannellaan flunssaa siinä samalla.
Rentouttavaa viikonloppua myös sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos viestistäsi ♥