lauantai 3. lokakuuta 2015

Viikonloppuun

Niin kaunis aurinkoaamu tänään, ja pitkästä aikaa päivä, jolloin ei ollut mitään sovittuna, ihana fiilis heräillä rauhassa! Aika nopeasti kyllä tuli puhelua ja saatiin pari söpöstä tyttöä tänne, mutta nyt on kivaa kun on meidän mimmeilläkin kaveria yökylässä.


Eilen leivottiin, tänään herkutellaan. Kohta lähdetään katsastamaan Fiskarssin Slow Food-markkinat.


Kävin Ikea-pyrähdyksen eilen, ja jotain olis nyt tänne keittiöön suunnitteilla, tavarat on aika hyrskyn myrskyn... Saas nähdä, miten tänään ehditään aloittamaan, mutta siitä lisää myöhemmin....


Ihanaista aurinkolauantaita sinne! 

4 kommenttia:

 1. Hei pitkästä aikaa! Onpa kiva, että palasit :) Ei ole muuten montaa viikkoa, kun tuli semmoinen olo, että mitähän teidän perheelle kuuluu. Meillä kun on se samalla pohjalla tehty talo, niin jotenkin tulitte mieleeni yksi päivä. Nyt vasta hoksasin, että olet aloittanut taas blogin, kun on tullut pieni tauko itsellä blogien seuraamisessa. Ihan hämmennyin, että mikä vika bloggerin lukulistassa on, kun Helmiä ja Liljoja oli siinä viimeksi päivittyneenä. Tervetuloa takaisin ja kiva olisi nähdä lisää kuvia teidän aivan toisen tyyppisestä talosta, mitä ensimmäinen oli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Laura, ja kiitos viestistäsi! Mä vähän itsekin yllätyin, kun löysin itseni täältä näin pitkän tauon jälkeen, mutta nyt on taas elämässä palikat sen verran kohdillaan, että jää aikaa välillä vähän hengähtääkin, vaikka sitten tämmöisten juttujen parissa :) Kiva kun olit säästänyt pikku blogini lukulistalla ja löysit tänne takas!
   Ihan varmasti täältä alkaa talostakin kuvia satelemaan, varmaan remppapäiväkirjaa tulee kirjailtua.
   Oikein kivoja syyspäiviä sinne!

   Poista
 2. Kivaa että olet täällä taas :)
  Tykkäsin kovasti lukea sun blogia silloin vuosia sitten <3

  Elämä on välillä sellaista, että on pakko antaa periksi ja keskittyä vain siihen että selviää päivästä toiseen.
  Ihanaa että olet löytänyt uusia juttuja ja uusia voimavaroja tähän bloggaamiseenkin :)
  Mielenkiinnolla jään seuraamaan kyllä, ja mielenkiinnolla myös haluaisin nähdä kuvia teidän nykyisestä kodista.
  Meillä on nimittäin samanmoisia suunnitelmia ehkä tulevaisuudessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi Salla K ja kiva kun oot löytäny tänne takaisin!

   Juurikin niin, osasit kiteyttää hyvin sen härdellin, mitä elämä välillä on, mutta nyt on tosiaan aikalailla meininki rauhoittunut täällä onneksi, jää aikaa välillä omillekin jutuille.
   Remppaa meillä tullaan tekemään vielä tosi pitkään ja hitaasti, ja ihan varmasti kyllä kirjaan kaikkia vaiheita ylös tänne. Jotain on jo tehtykin, ja kuvaan niitäkin tänne kyllä. Tosi kiva kuulla, että ne kiinnostaa, kun varmaankin pääosassa koti täällä näyttelee :)

   Ihanaa syksyä sinne!

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥