perjantai 16. lokakuuta 2015

Yksi nurkka (melkein) valmiina

Ihanaa, perjantai. Vapaapäivä, syysloma, eikä pakollista heräämistä kylmään ja pimeään tänäänkään. Pari isoa kuppia teetä rauhassa, kämpän lämmittelyä tulipesillä. Aurinko hellii taas kauniilla valollaan. Lapset on katsoneet leffan, jumppailleet innoissaan yläkerrassa ja vallanneet ruokapöydän vesivärimaalauksilla. Ja tietysti saaneet vähän pullaa lomaperjantain kunniaksi.


Sain tässä yhtenä päivänä sudittua olkkarin nurkan, sen jälkeen ei olekaan tapahtunut kotona paljon mitään. Kärsimättömän asenne taitaa alkaa pikkuhiljaa muovautua uuteen suuntaan. No tietenkin, että tärkeimmältä sijalta ei löydy maalit seinillä ja tapetit valittuna, vaan ihan muut jutut. Mutta muutenkin, ehkä jotain kärsivällisyyden hippusia alkaa tarttumaan täällä keskeneräisyyden keskellä asustellessa. Jaksan päivittäin iloita pienistä jo tapahtuneista edistysaskeleista, ja kaikenmoiseen näköjään tottuu, eikä enää pistä silmään ja saa stressileveleitä niin nousemaan tekijäänsä kaipaavat pinnat. No, mutta ihan varmasti tulee vielä sekin aamu kun herään väärällä jalalla väsyneenä ja kärttyisenä, jokaikinen pikku keskeneräisyyskin suuresti riepoen. Että nautitaan nyt rauhassa hetkinen tästä hyvien unien aikaansaamasta rentoudesta ja kotoisuuden tunteesta, se on katoava onni se...


Jos ei nyt oteta huomioon sitä, että jalkalistat seilaavat jossain ulkovajassa väliaikaisessa hukassa, ja katto ja kattolistat pitäisi vaihtaa (valkoinen puupaneelikatto kaukaisissa haavekuvissa elelee), niin joitain nurkkia alkaa näyttää vähän jo valmiimmaltakin täällä.


Yksi sellainen todella paljon nyt iloa arkeen tuova piristys on hevoset. Vanhan hevoshullun on huono niiltä välttyäkään täällä maalla, kun niitä oikeastaan on joka puolella. Aivan ihana talli on tuossa reilun parin kilometrin päässä meiltä, jossa olen nyt saanut alkaa käydä. Hevoshulluus on iskenyt reilun vuosikymmenen tauon jälkeen ihan täysillä.


♥ ♥
Huippua viikonloppua sinne!

5 kommenttia:

 1. Ai että miten ihana toi peikonlehti tossa ämpärissä! Oon kans haaveillu tuollaisesta.. Haleja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku viherkasvi-intoilu on päällä, toivotaan näille pitkää elämää x) Halit sinne myös ♥

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Nättejä sisäkuvia.
  Ai et mua ihan naurattaa täällä :D nyt sä oot saanu sen hepankin kuvan tuohon <3

  t: mami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tuo heppa oli aivan ihana, toivon, että me saadaan vielä aikaa yhdessä :D ♥

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥