maanantai 2. marraskuuta 2015

Kuistin talvipäivitys

Muutaman päivän olen kulkenut sutjakasti ohi, kun olen tullut kotiin, ja sulkenut äkkiä oven kiinni kuistin edestä. Mutta pikkuhiljaa alkoi tuntua siltä, että tälle kodin käyntikortille tarttis tehdä jotain... Tila on päässyt retuperälle, sillä se on kylmää tilaa, ja talviset kamppeet on sieltä kipattu sisälle lämpimään säilytykseen, ja kuistilla säilytellään vain harvemmin talvella tarvittavia varusteita.. Ja näköjään vähän kaikenlaista muutakin..


Tänään tuli inspiraatio saada tila kuntoon, ja sopivasti sattui tälle päivälle Espoon reissua, joten samalla piipahdin Ikeaan. Vähän vihertävää kärryyn, talja ja kynttilähommia. Pienellä päivityksellä ja siivouksella tuli nopsaan kuistille talvisempaa ilmettä. Punaisen värin lisääntyminen kotiin tunnelmaa tuomaan on jokasyksyinen traditioni, siinäpä vihreän lisäksi toinen ikilemppari.


Tunnelmallista viikon alkua!

4 kommenttia:

 1. Ihana! Onko tuo vanha rekisterilaatta ennen kuvassa ihan oikeasti vanha? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatta kyllä näyttää ihan lahjakkasti vanhalle, on ruostunut ja kolhuinen, mutta yhtään en sen todellista historiaa tiedä, tuolta vajasta sekin on kaivettu :)

   Poista
 2. Mukava tunnelma on nyt "talvikuistissa" .... Ihana.
  Laitan tähän samaan kehut myös eilisestä postauksestasi... nimittäin, taas aivan
  mahtavan kauniita kuvia olet saanut otettua luonnosta :)
  t: mami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta päivääpiristävästä viestistä! ♥ ♥ Nyt viittii kävellä kuistilta sisään silmät auki ja kuvailu ulkoilmoissa on aikamoista hermolepoa :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥