sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Syksystä

Miten se on kaikkea muuta kuin harmautta, pimeyttä, ankeutta. 
Kuinka mä rakastan tätä vuodenaikaa, näitä maalaismaisemia. Miten kiitollisuus kerta toisensa jälkeen valtaa mielen, kun pysähdyn katsomaan kaikkea sitä kauneutta. Peltoja, metsää, vanhoja taloja, laitumia, jokia, puroja, aitoja, polkuja, järviä, kallioita, niittyjä...
Miten luonto on ihan tajuttoman upea.


Syksyssä kauneus on usein yksityiskohdissa. 
Pieni pala kauneutta ei varmasti tee arjessa huonoa, joten huomataan ne pienet asiat, jätetään  kiirehtiminen ja suorittaminen vähän vähemmälle, nautitaan nopeasti katoavista hetkistä. Tuntuu hurjalle, että marraskuu jo alkoi, aika valuu käsistä aikamoisella vauhdilla. Marraskuulle toivon hitaampaa tahtia, pysähtymisiä hetkeen. Villasukkia, huurteisia aamuja, pakkasaamun kirpeyttä. Punaisia poskia, flunssasta terveitä päiviä, hevosen pehmeyttä käsien alla, rauhallisia iltapäiviä läksyjen, piirustuksien, välipalojen ja iloisten höpötysten keskellä. Päivällisiä kynttilänvalossa, iltapaloja hyväntuulisessa kodissa, tulen ritinää ja lempisarjoja, kirjoja.
Hidastelua,  rauhoittumista, hyvää fiilistä.

Leppoisaa sunnuntaitunnelmaa, ja hyvää tulevaa viikkoa ♥

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Mukava, kun kirjoitat taas! Luin sun vanhaa blogia, ja se olikin yks mun lemppareista! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos HJ, ja kiva, että olet löytänyt tänne takaisin! :)

   Poista
 2. Ihania syksyisiä kuvia! :) onko teillä muuten omia hevosia? t. Yksi hevoshullu myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla K! Ei valitettavasti ole meillä omia hevosia, kovaa eläinkuumetta kylläkin, mutta mietitään koiran ja kissan välillä, ei sen suurempien :) Onneksi saa tallilla käydä ja lainata muiden hevosia, kun omaan ei ole mahdolisuuksia nyt ainakaan :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥