sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kuulumisia

Onpa mukava olla täällä blogimaailmassakin välillä nollautumassa. Toinen poski tiukasti tyynyssä, eilen vei keuhkokuume päivystyksen petiin koko päiväksi ja tämän viikon se on aika tiiviisti muutoin pitänyt omassa pedissä, loppuviikkoa kohti yhä tiukemmin. Lääkitys on nyt takataskussa, mutta sängyn ulkopuolelle ei ole asiaa edelleenkään. Vaan huomenna se olisi jälleen arki ja maanantai, katsotaan sitten, kuinka niistä selviydytään. O on täällä pitänyt taloa pystyssä, ajanut toiselle paikkakunnalle auki olevaan apteekkiin ja toimittanut mielihaluja minulle kaupasta. Ikävä vain, että Fazerin sininen ei maistu nyt yhtikäs miltään, taitaa jäädä sokeripommimussuttelut toiseen hetkeen.


Nämä kuvat eivät tosiaan kuvaa tämänhetkistä tilannetta kotona, kas kummaa kun mun ja mun rakkaideni siivouskäsitykset "hieman" poikkeaa toisistaan... Kuumehuuruinen pää ei onneksi ole jaksanut vielä välittää kaaoskasoista kotona, ja kun ääntäkään ei lähde niin ei ole ketään pirttihirmuilemassa.. No sen on vähän näköistäkin täällä ;)
Vaan kovasti jo inspiroi päästä raivaamaan kaikki kaapeista lähtien, ja miettiä varsinkin keittiössä joka ikisen romppeen funktio, onko sitä ja jos ei, matka jatkuu muualle. Aloin tuossa juuri ennen sairastumista katselemaan keittiötä siihen malliin, että se mikä on ollut kotoisaa ja rentoa, näyttääkin oikeastaan nyt vaan sekavalle, kun tavarat kertyilee joka puolelle. Selkeytystä kehiin, sitten kun antaa vointi periksi.
Lähestyvästä keväästä on ollut lupailuja ihanan, pidentyvän auringonpaisteen muodossa, ja vaikka ulkona toki on vielä ihan sydäntalvi, kevätajatukset saa mut ihan riehaantumaan. Kunhan täältä nousen niin se on samantien riemunkirjava kimppu ihania tulppaaneja iskettävä pöydälle piristämään ja lupaamaan villiinnyttävästä keväästä..

Oikein hienoa tulevaa viikkoa sinne!

2 kommenttia:

 1. Voi että tuon sun sairautes kanssa :(
  Tuo Pikku-Myy mukikuva jotenkin kuvaa varmaankin (uskoisin niin)
  sun tuntemuksia nyt siellä sängyn pohjalla sairaana....
  Kun sut tuntien tekisit todellakin mielummin jotain muuta,
  kuten sitä keittiön järkkäilyä (en sillä, et siinä olis jotain vikaa).
  Kivoja kuvia auringonpaisteineen :)
  Pikaista paranemista <3
  t: mami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeen hyvin on kyllä sängyn pohjalla pysytty, on tosiaan ollu niin kipeä olo, että äkkiä tulee ikävä takasin peiton alle.. Se vaan, kun alkaa olo helpottaa, ettei lähtis liian liukkaasti liikenteeseen, se voi olla isompi haaste :D Kiitos :) Mukavaa loppuviikkoa sinne!

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥