perjantai 29. tammikuuta 2016

Yläkerrassa


Yläkerran pohjakuvaa on nyt muutama kuukausi pyöritelty mielessä. Avataanko seiniä, poistellaanko komerokoppero, tehdäänkö sinne joskus vaikka vessa. Tämä talo on tosi mielenkiintoinen pähkinä purtavaksi, kun vastaukset eivät tule tarjottimella eteen. Se tuntuu jännittävälle edellisen projektin jälkeen, jossa oli täysin selvät kuviot alusta lähtien, ideat seurasi toisiaan liukuhihnalta, ja valmista tuli nopeasti. Mutta vanhassa talossa on sen raamit ja kehykset valmiina, ja aina on mielessä, että minkä verran niitä haluaa mennä muuttelemaan, miten säilyttää sopivasti vanhaa, niin että omat mieltymykset pääsee kuitenkin esiin. 

Uskon, että tällaisessa tilanteessa, missä niin moni juttu miellyttää ja monet ideat ovat vielä hakusessa ja kesken, on parasta antaa ajan rauhassa kulua. Ehkä vielä jonain päivänä tulee neronleimaus johonkin kohtaan taloa "näinhän sen pitää ollakin!", sitä ennen on tosi hauskaa pähkäillä ja pyöritellä vaihtoehtoja. En halua tehdä siirtoja, ennen kuin olen täysin varma. Se hillitsee hyvin sitä kärsimättömyyttäkin, mikä välillä valtaa mielen, kun toivoisi jo valmista. 

Ehkä yläkertaankin saadaan vielä joku kaunis päivä suunniteltua tosi käytännölliset ja kauniit toiminnot, missä on pikkumimmien kavereineen ihana hengailla. Sitä ennen funtsitaan, se on kivaa. 

4 kommenttia:

 1. Tuo pönttöuuni on hyväkuntoisen näköinen... niin ihania
  tuollaiset uunit.
  Mukavaa kun ollaan menossa kovaa kyytiä kevättä kohti.
  Valoisuus lisääntyy, sekin tuo varmasti taas uusia ideoita
  remppajuttuihin lisää :)
  Hyvää uutta viikkoa sinne! :)
  t: mami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon niin onnessani, että edes pari pönttistä oli jätetty jäljelle! ♥ (yläkerran toisesta makkarista ja olkkaristahan tulipesät on joku välkkkypää mennyt poistamaan..)
   Kevät tuo kyllä hulluna innostusta, ihanaa :))
   Kivaa viikkoa sinne myös! ♥

   Poista
 2. Heippis! Ihanaa löysin taas tänne sun blogiin! Mahtavaa et olet jatkanu taas kirjoittamista, niin ihania kuvia ja hyvän mielen juttuja :) ja toi rempan suunnittelu... Niin hauskaa ja mieluisaa puuhaa!!! Täällä kans monet ajatukset ja ideat sinkoilee..:D mut tosiaan maltti on valttia, hyvä olla varma niist ratkaisuista jotta lopputulos on varmasti mieluinen. Ihanaa alkanutta viikkoa, kuullaan! <3 -teisku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Teisku ja kiitos ihanasta viestistä! :D ♥ Tää sivu on tämmönen nollausmesta, kiva välillä päivitellä fiiliksiä ja katsoa, miten remontti (tuskasen hitaasti :D) aina silloin tällöin joskus etenee... :) Musta vähän tuntuu, että tää kevät villinnyyttää nyt aikalailla talven koomailun jälkeen näissä remppahommeleissa, oujes! Toivotaan, että ideat on sen verran kypsyny että tulis kivaa jälkeä.. :) Huippua viikkoa sinne kans!

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥