torstai 11. helmikuuta 2016

Portaikossa


Se olisi aika pikkuista hippusta vaille valmis. Vähän kun hiomakonetta ja pensseliä näyttäisi siellä täällä.
Ajan patinoima portaikko on kaunis, mutta voi itku kun olen sörssännyt sen maaliin. Ja toisaalta nuo sävytkään ei ihan mun silmään ole lempparit.
Tekisi siis mieli maalata portaat, mutta millä sävyllä? Tummansiniset osat ovat aiemmin olleet punaiset, aika mageeta. Haave tiilenpunaisista portaista ei jätä mua rauhaan, sellaiset oli isomummulassa, ja rakastin niitä. Muuten kun portaikkoon on tulossa hyvin hillityt sävyt, valkoista ja haalean vaalean sinistä. Tässäkin talossa on ollut alunperin ihanasti ja villisti värejä. Niitä kuoriutuu kermanvaaleiden ja ruskeiden maalien alta. 
Punaista, mintun vihreää lattiassa, muita eri vihreän sävyjä mm. pattereissa ja huonekaluissa, oranssit keittiönkaapistot, jotka todella olisi pitänyt jättää paikoilleen, arg... Ohhh olisin niin halunnut nähdä talon siinä ihan alkuperäisessä muodossaan, se on ollut ihan tuhottoman söpö! 
Inspiraatio on nyt todella antanut odotella itseään näiden talojuttujen kanssa. Ideoita, ajatuksia ja haaveita kyllä riittää jonoksi asti, mutta toteutus pätkii. Ehkä se siitä sitten, kun kevätaurinko jossain vaiheessa tuo lisää valoa ja kevätriehaantumista torppaan.

Mihin tämä aika valuu, se on taas kerran viikko loppupuolella..!
Rentoa fiilistä loppuviikolle ♥

2 kommenttia:

  1. Entä tämä tyyliset (pääsetköhän sää kattomaan tuota?!?) https://www.facebook.com/pikkukiiskenkotona/photos/pb.574623985895124.-2207520000.1455258028./720115264679328/?type=3&theater

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura linkistä, pääsin katsomaan ja oli kyllä tosi söpöt! Herätti heti mielikuvituksen, mitä kaikkea voisikaan portaisiin kehitellä! Eipä ole käyneet kuviot mulla mielessäkään :)

      Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥