torstai 31. maaliskuuta 2016

Arjessa


Maistuupa hyvälle arkitouhuilut pääsiäisloman nollauksien jälkeen.
Jaksaa taas innostua harrastelemaankin kun kaikki voimanrippeet ei ole kuluneet pakollisiin puuhiin, ja mähän vietän vapaa-aikaani mieluiten tallin tuoksussa hevosten keskellä.
Hevosjuttuja on viikonloppuna luvassa lisääkin, hevosmessuille Tampereelle suuntailen.
Odotan jo kovasti, päivä rauhassa omaan tahtiin, seurana yks mun lemppari, nimittäin kamera.

Leppoisaa fiilistä loppuviikolle! 

6 kommenttia:

 1. Mukavaa reissua Hevosmessuille...
  ja muutenkin aurinkoista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä huippureissu :)))
   Sinne hyvää tulevaa viikkoa!

   Poista
 2. Anonyymi4/05/2016

  Ihanaa kun olet taas palannut blogin pariin. Tänään vasta löysin tänne. Sun blogi oli niitä ekoja joita aloin aikoinaan seuraamaan ja harmitti kun lopetit. Tosin ymmärrän kyllä miksi pidit taukoa näin myös kahden pienen tytön äitinä. ;) Sun kuvat on aina niin kauniita. Millä kameralla kuvaat? Uusi kamera olisi nimittäin ostoslistalle ja hyviä vinkkejä otetaan vastaan. Jotain muutakin piti kommentoida mutta nyt unohtui eli palailen myöhemmin taas kommentoimaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Kiitos kauniista sanoistasi :)
   Mun kamera on Canon EOS 600D, sehän on jo monta vuotta vanha, vaikka edelleen mulla sen kanssa tuhottomasti opeteltavaa, ihan perusasetuksilla tulee edelleen kuvattua laiskuudesta.. Selailin tässä eräänä päivänä Canonin valikoimaa, ja vaikka mitä uutuuksia on tullut, olen siis ihan kelkasta tipahtanut :) Sigman objektiivin päivitin tässä hiljakkoin, putkia testasin liikkeissä iskemällä ne omaan kameraan kiinni ja testaamalla, en sen kummemmin :) Ja hintakin toki vaikutti valintaan. Toivottavasti löytyy mieluinen paketti! Valokuvaaminen on kyllä todella rentouttavaa puuhaa. Vielä haaveilen kurssituksista, joilla pääsisi syvemmin kiinni siihen touhuun.
   Tervetuloa takaisin ja ihanaa kevättä :)

   Poista
 3. Anonyymi4/09/2016

  Kiitos vastauksesta kamerauteluuni. :) Myös minä haluaisin oppia kuvaamaan hyvin koska olen siinä vielä aloittelija. Meillä päin olisi työväenopiston kursseja. Sellaiselle varmaan menen alkuun.

  Sitä piti vielä kysyä kun bongasin tuon että olette tukiperheenä että haluaisitko kertoa siitä enemmän? Se kiinnostai kovasti. Tietenkin tiedän että tietyt asiat on yksityisiä jne. mutta ihan yleisellä tasolla miten päädyitte mukaan tukiperhetoimintaan jne. ja miten teidän lasten ja tukilasten suhde on kehittynyt? Itse olen samaa miettinyt sitten kun meidän muksut on vähän isompia (nyt vasta 1v ja 3v) ja aikaa ja varsinkin energiaa olisi vähän enemmän. ;)

  Hassua kun viimeksi silloin pari vuotta sitten luin blogiasi niin elämänne siihen verrattuna tuntuu muuttuneen hurjasti (asuinpaikka ja lasten kasvu nyt suurimpana näkyy näin lukijalle.) Kiva nähdä että lasten kasvu tekee elämästä helpompaa ja tuntuu tuovan lisää energiaa vanhemmille (nimimerkillä herättiin tänään lauantaina eli vapaapäivänä jo kuuden jälkeen,HUOH, ja nyt mietin miten pitkä päivä tulossa) :D

  -A-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkinlainen kurssi varmasti olisi oikein hyvä, niin pääsisi sisään kuvauksen ihmeelliseen maailmaan :) Se on kyllä niin mielenkiintoista, ja opittavaa olisi niin paljon kuin vaan motivaatiota riittää.

   Tukiperhetoiminta on ollut meille tosi mieluista ja toiminut hyvin noin kahden vuoden ajan. Aloittaminen oli hieman sattumankauppaa, kun saimme tukilapsiksemme jo meille entuudestaan tutut, ihanat ja haastavat tytöt. Sen kaltaisesta työstä olin haaveillut jo jonkun aikaa. Meidän tytöt pitävät kovasti tukilapsistamme, kun ovat samoja ikäluokkia suurinpiirtein, ja se onkin ollut helppoa. Kaikki me ikävöidään heitä, kun ovat poissa ja omat tytöt laskee päiviä seuraavaan yhteiseen viikonloppuun.
   Suosittelen kyllä hurjasti kokeilemaan, sitten kun tuntuu, että omat voimavarat riittää. Tukiperheistä on kovasti tarvetta ja se ei kuitenkaan sido kuin sen yhden viikonlopun kuussa ja silloinkin on vapauksia tehdä kaikenlaista mukavaa yhdessä.

   Tosiaan tuntuu kyllä itsestäkin, että elämäntilanne on ihan kiepsahtanut ympäri, mutta hyvällä tavalla, ollaan saatu toteuttaa haaveitamme, mulla se oli tämä maallemuutto ja toisena sain hevosista harrastuksen, mikä on ollut ihan huippua päännollausta arjessa. Ja luonto tekee aina hyvää.
   Ihan hurjasti kyllä tykkään tästä ikävaiheesta kun alkoi lapsilla koulutaival, aika tasaisen mukavaa on arki niin, ja kun tytötkin alkaa olla jo ihanasti omatoimisia, niin leppoisalta tuntuu :)

   Tsemppiä sinne aikaisiin aamuihin ja touhuihin, sekin on ainutlaatuisen ihanaa aikaa kun pieniä ovat ♥♥

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥