maanantai 11. huhtikuuta 2016

Kevätmessut, osa 1


Tuli nautittua kevätmessujen annista viime lauantaina. Minustahan alkaa kuoriutua oikein messuintoilija pikkuhiljaa.. :)
Näille messuille tuli omille tytöille luvattua jo viime keväänä, että uudestaan mennään. Olivat tosi mukavat messut lastenkin kanssa, paljon nähtävää. Ja metrilakut ja ilmapallot kruunaavat kaiken tottakai. 

Tuli pihanlaittoinnostus itsellekin, tänään heiluttiin ilta haravanvarressa. 
Ollaan oltu jo pidemmän aikaa tämän talo- ja pihaprojektin kanssa sillä asenteella, että tehdään silloin kun huvittaa ja silloin kun homma inspiroi. Tähän asti kevättä piha on saanut paria laittopuuskaa lukuun ottamatta olla aika räjähtäneessä tilassa, mutta nyt tuli kyllä kovasti fiilis saada se kuosiin. Onneksi on huomenna aamupäivä tyhjää täynnä kalenterissa, haravan heiluttelut ja puuhommat jatkuu. 
Ehkä jossain vaiheessa sitten saa siirtyä näihin ihaniin somisteluvaiheisiin, mitä messut olivat pullollaan.

Rennolla mielellä uuteen viikkoon, lämpimiä päiviä sinne myös!

4 kommenttia:

 1. No huh huh mitä ihania kuvia :)
  Kiva että pihainnostus pulpahti messuilla. Vaikka teillä
  onkin mukava että voi tehdä puuhastelua silloin kun on inspiraatio.
  Aurinkoisia päiviä sinnekin! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on tosiaan sillä lailla, ettei häiritse kuin omaa silmää, jos joku kohta on rempallaan.. Rento viikonloppu edessä, menee varmaan aika pitkälle pihassa, jos on kelejä :) Mukavaa viikonloppua ♥

   Poista
 2. Anonyymi4/13/2016

  Eikä, miten ihania kuvia! En ole edes kuullut kevätmessuista ikinä ennen. Kuvien perusteella olisin kyllä viihtynyt, mutta mulla jää näköjään tänä vuonna kaikki maholliset ihanat messut väliin (goexpo, horsefairit jne). Itelläkin kova hinku päästä mylläämään pihaa, joten nämä messut olis ollu ihana nähdä! Ja voi noita katosta roikkuvia rottinkisia ja kankaisia tuoleja..haluan! -jenni t

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että nämäkin messut jatkuu taas ensi vuonna :) Mä tykkään selailla aina välillä tulevia messuja ja laitella mielenkiintoisia kalenteriin ylös. Onneksi pihainspiraatiota voi saada monesta paikasta :)
   Iloista keväänjatkoa sinne!

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥