lauantai 30. huhtikuuta 2016

Lauantain letkeyttä


Olen ollut monta vuotta paha stressaamaan ja funtsaamaan (murehtimaan) asioita ihan liikaa etukäteen, aijai miten huono tapa. Pitkän ajatustyön kanssa siitä olen onnistunut irtautumaan, ja nyt löydän itseni tilanteista, missä esimerkiksi tällainen täysin vapaa ja aikatauluton lauantai-iltapäivä kotona pääsee ihan yllättämään. Mutta voi ihanuutta, touhukkaiden arkipäivien jälkeen on tällainen kyllä kovinkin tervetullutta.
Pitäisi-sanankin olen päättänyt jättää ajatuksista pois, joten mitään ei pidä tehdäkään, tärkeimmät siivoilut ja ruuan väännöt on puuhattu alta pois. 
Aurinko siihen malliin helottelee, että pihalle tekisi mieli puuhastelemaan. Ja ikuisuusprojekti tavaroiden karsimisen ja järjestämisen kanssa houkuttaa myös tarttumaan puuhiin. Niin paljon helpompi hengittää, kun romppeet on paikoillaan ja turhat on poissa. 
Yritän ostaakin vain harkitusti ja tarpeeseen. Täällä maalla on helppo pysyä kaupoista erossa kun niitä ei ole, vielä kun jättää joskus liian houkuttelevat nettikaupatkin rauhaan :) 

Laitan loppuun vielä kuvaa eräästä söpöläisestä, joka on pitänyt minut viime aikoina vapaa-aikana liikkeessä. 


Ihanuus ♥
Kiitollinen olen siitä, että on tullut mahdollisuus olla näin paljon eläinten kanssa tekemisissä, mahtavia karvapalloja ne on, isot ja pienet.

Leppoisaa lauantain loppua myös sinne!

2 kommenttia:

 1. Oi, että miten paljon teillä siellä pihalla nousee erilaisia kukkia ym.
  Varmasti kiva seurailla mitä kaikkea siellä oikein kasvaakaan. Onhan
  tämä teidän ensimmäinen kevät uudessa kodissa <3
  Tuo on kyllä ihan totta, että eläimet on niin ihania... kaikki omalla
  tavallaan. On mahtavaa, että olet päässyt taas heppa-harrastuksen pariin.
  Ihanaa viikonlopun jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon viime syksynä laitoin maahan sipuleita, mielenkiintoista seurata, mitä nousee ylös :) Paljon olisi vielä puuhasteltavaa, että saisi pihasta oikein puutarhan.. :D
   Hevoset on kyllä ihan mielettömiä terapiaeläimiä myös ♥ Ihana on eläinten kanssa touhuta..
   Kivaa uutta viikkoa sinne!

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥