torstai 2. kesäkuuta 2016

Kesäiltoja


Kuvissa kesäiltoja kotipihassa ja lähitienoilla. Että kun rakastan niitä. Syreenien tuoksuja, illassa kuuluvia lintujen lauluja, auringon siivilöimiä maisemia, yksityiskohtia. Lämpöä. Rentoutta. Kauneutta joka puolella.

Kalenteri alkaa pikkuhiljaa hellittää keväthössötyksistä, ja se tuntuu hyvältä. 
Kalenterin kanssa onkin tullut vuosia tapeltua, on tuntunut tosi kauan, että se on ollut niin täyteen tukittu ilman mun lupaa, että ahdistus nousi jo siihen vilkaisemisestakin.
Ja nyt tuntuu, että siitä kaikesta on niin kauan, kun se pääsi syömään hermot. Hetkellisesti toki niitä notkahduksia edelleen tulee, tulee kiire ja rassaa hermot ja väsyttää. Mutta suurimmilta osin on todella hyvä mieli ajankäytön kanssa nyt. 
Päätetään itse mitä sinne aikatauluihin tungetaan ja minkä verran jaksetaan, ei ehkä riekutakaan enää joka meiningeissä mukana. Jätetään pelivaraa väsyneisiin hetkiin. 
Arki on hyviä juttuja, palasia armollisuutta, toimintaa, mikä tuottaa hyvää fiilistä, ei enää suoritusta tai nuttura kireällä vääntämistä. Yritetään jättää tekeminen siihen pisteeseen, kun sen ilolla voi tehdä. Nautitaan yksinkertaisista asioista. 
Poimitaan uusia, iloa tuovia asioita arjen kyytiin mukaan. Sillä jaksaa ne puuduttavammatkin hetket yli. Kun arjessa on muutakin kuin arki. 


Kiitollinen fiilis.

Huippua viikonloppua, ja onnittelut valmistuneille! Kesälaitumet odottaa ♥

2 kommenttia:

  1. Oi että mikä ihana levollisuus ja rauhallisuus oikein huokuu
    noista kuvista. Ja ne on myös niiin kauniita.
    Tuo kuva susta ja hepasta on niin <3 :)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥