torstai 9. kesäkuuta 2016

Rataskaevu 16


Tämä ravintola Tallinnan vanhassa kaupungissa helli niin kaikkia aisteja, että pakko siitä laittaa kuvatulva vielä erikseen.


Sisustuksen tunnelma sai allekirjoittaneen todellakin lääpälleen; rosoista vanhaa tiiltä yltympäri, iäkästä jykevää lankkua katoissa, kuvioidut elämää nähneet lautalattiat, vaaleaa puuta, lasia, mustia kodikkaita valaisimia (nam mikä yhdistelmä tiilen kanssa!) ja söpöjä viherkasveja. Rentoa, huoletonta, tyylikästä, eleettömän kaunista, todellakin silmä lepäsi.


Alkuun tarjottiin talon omaa leipää, mikä olikin suussasulavan hyvää!


Kaikki mitä eteen kannettiin, vei kielenkin mennessään. Tasapainoisen herkullisia annoksia, ja joka lautasella joku erilaisuus, oma jujunsa, mikä toi mielenkiintoa ja täydensi kokonaisuuden superherkulliseksi. 


Viestit henkilökunnan ja asiakkaiden kesken oli myös oma ihana yksityiskohtansa.

Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, meillekin osui sunnuntailta lounas, vaikka ystävä ajoissa olikin varailemassa. Onneksi saatiin kuitenkin se sunnuntain pöytä, oli elämyksellinen ja innostava kokemus. (Eikä muuten rasittanut kukkaroakaan, hinnat olivat todellakin edulliset!) Mutta vielä joskus haluaisin kokea jonkin tunnelmallisen lauantai-illan näissä puitteissa.. ♥

Tähän ravintolaan kannattaa lähteä tutustumaan, itse en malta odottaa seuraavaa elämystä silmälle ja makunystyröille! 

Kiitos Rataskaevu 16! ♥

2 kommenttia:

 1. Tässä meni kyllä kaikki niin nappiin kuin vaan voi- herkullinen ruoka, ihanat puitteet ja loistava palvelu ja hinnat, häh?! Ens kerralla parvelle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin niin!
   Ens kertaa kuola valuen odotellessa! ♥

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥