maanantai 20. kesäkuuta 2016

Vapaapäivänä


        *Siinäpä muutaman vuoden oman värin kasvatusprosessin tuloksia... En taida enää väripurkkeihin koskea, vaikka välillä tuleekin hetkiä, jolloin oma väri tympii..
*Kesä on musta melkeinpä kauneimmillaan ja parhaimmillaan silloin, kun juhannusruusu kukkii; kaikkea kivaa ja kesää vielä jäljellä ja edessä ♥
* Pihassa kasvaa päivänkakkaraniitty, ihanaa!


Aika helpottavaa saada heräillä hissukseen vasta puolenpäivän maissa innostavan aurinkoiseen ja lempeän tuuliseen vapaaseen päivään. Takana reilun viikon työputki, ja vaikka mulla onkin etu saada työskennellä kotona, niin silti on olleet niin intensiivisiä edelliset päivät, että nyt henkiset ja fyysiset voimat on aikalailla piipussa. Ja sittenhän tietysti niskaan hönkii se vanha kunnon suorittaja, joka väittää, että pitäisi saada remppa etenemään ja muutkin projektit eteenpäin. Pää on ihan pökkyrällä, olen unohdellut asioita ja pelkään, että vielä jotain tärkeää unohtuu lisää..... 

Mutta eiköhän se tästä, pari (melkein) nollauspäivää tähän väliin, niin jospa se siitä alkaisi taas hellittää. Jonkunlainen into ja inspiroituminen jo häilyy taustalla, tiedän, että kun tästä voimat palautuu niin on taas oikein hyvä fiilis ja mieli jo tekee tarttua monenmoisiin puuhiin. Voimia on valettu pohjalle kaiken aikaa kuormittavankin duunin alla; safkat on olleet viimeisen päälle terveellisiä; kasviksia reilulla kädellä, kalaa, siemeniä, marjoja, öljyjä, avokadoja jne. En ole unohtanut mulle tärkeitä ja rakkaita asioita; tanssi, ratsastus, juoksulenkit musan tahdittamana... Näiden ansiosta jokainen duuniaamu tuli herättyä virkeänä uuteen päivään, enkä ajatellut unohtaa niitä nytkään, vaikka paljosta puuhasta väsyneenä herkemmin tekeekin mieli kipata kurkusta alas sokerihöttöjä.

Ihana välillä päästä nollaamaan mieltä tänne blogien maailmaankin, ja taas kerran toivon, jospa kerkeisin tännekin enemmän. Nyt klikkailen itseni lempiblogien kuulumisiin.
Huippua uutta viikkoa sinne!

2 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä niin hyvän väriset hiukset omasta takaa,
  että ei kannata laittaa mitään tummennusta tai vaalennusta :)
  Ihania kukka / luontokuvia taasen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä rupee rassaamaan sama päänäkymä niin, että tekee mieli heittää vaikka punaiseksi koko fleda! :D Mutta yritän malttaa olla laittamatta, kun aika paljon työtä on tehty että siitä entisestä melkein mustasta on tämmönen tullut :)
   Kiitos, luonto on taas niin ihana, voi kun sais tuoksutkin ikuistettua!

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥