maanantai 18. heinäkuuta 2016

KesätohinaaJotenkin tuntuu, että kesällä kuuluisi tapahtua kaikki. 
Nähdä ystävät ja sukulaiset, pitää grillipizzailtoja ja nuotioiltoja, rempan edetä reippaasti eteenpäin, vääntää pihahommia urakalla, pitää lomat tehokkaasti rentoutuen, kiikuttaa lapsia näkemään ja kokemaan, kiertää siellä ja täällä, on tapahtumia ja paikkoja, joita haluaa nähdä ja sitten sitä poukkoilee niiden perässä kun haluaa kokea, elää, tuntea. Keväällä me herätään talvihorroksesta tajuamaan, miten on kaikkia rakkaita ikävä, miten nurkat näyttää nuhjuisilta ja tekee mieli mennä.
Kaikki tapahtumat, valo, ihmismäärät ja kaiken tekemisen runsaus saa mut välillä todella uuvahtamaan, vaikka kaikkea sitä kovasti rakastankin. Mutta silti, jotenkin en osaa kesällä rauhoittua, vaan paahdan tuplateholla eteenpäin. Nurinkurista, kun kesän kuitenkin ilmeisesti olisi hyvä olla rentoutumisenkin aikaa. Mistä tulee ajatus, että kesällä olisi ehdittävä tekemään kaikki, ja mieli on levoton..? Ja kun toisaalta haluaisikin päästä tekemään mahdollisimman paljon... Ja sitä kautta kesällä aikakin tuntuu menevän pikavauhdilla eteenpäin.

Ehkä siksikin se kesän jälkeinen vuodenaika on mulle niin mieleen, luonto rauhoittuu, ihminen rauhoittuu luvan kanssa, elämä tasoittuu ja arki on rauhallisempaa ja rutiininomaista, tasapainoista. Jäädään enemmän kotiin.

Ehkä mä vielä opin kesähölläämään, pysähtymään hetkiin, niinkuin siihen yhteen kesäiltaan edellisessä postauksessa. Ehkä me vielä opitaan jakamaan tasapainoisemmin näitä puuhia vuoden ympärille, jotta kesät olisi enemmän chillejä. Vai kuuluuko tämän kaiken mennä näin, että kesällä vaan herätään riehakkaasti eloon tekemään ja touhuamaan. Kun vaan muistaisi vähän levätäkin..

Rentoa fiilistä sinne tähän heinäkuiseen viikkoon! ♥

2 kommenttia:

 1. Siinä sitten kisuistakin kuvat... söpöt :)
  Herkullisen näköisiä ruokia, nam.
  Olen myös aika useinkin huomannut tuon saman, että kesällä pitäis
  mukamas keretä sitä ja tätä. Kerran eräs tuttu sanoikin, että onneksi on sadepäivä, niin ei tarvi mennä minnekään :)
  Muutes, edellisen postauksen eka kuva, jossa on H - tyttö, on todella hyvin
  onnistunut... sun Kaikki kuvat on upeita, mut tuossa jotain erityisen kaunista.
  Leppoisaa viikon jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä ♥
   Sadepäivät on hyvin jees, kunhan välillä paistaakin sitten.
   Kiitos kauniista sanoista :)
   Rentoa viiikkoa sinne myös!

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥