torstai 21. heinäkuuta 2016

KotipäiväViime päivät ollaan O:n kanssa paahdettu kotipihassa suurella innolla, ja nyt kyllä kropasta huomaa, että on tullut tehtyä. Meillä on haaveissa tehdä viidakkopihasta avarampi ja valoisampi ja laittaa terassi, ja niiden eteen ollaan raivattu puuta ja pensaikkoa selkeämpään kuosiin. Tänään maali kuivuu yläkerrassa ja pihassa odottelee enää pienempiä raivaamisia, joten keskitytään arkisiin kotihommiin välillä.
En kyllä tiedä mitään parempaa tähän saumaan, kuin rauhallisen kotipäivän ilman sen suurempia työlistoja.
Koti, siellä rauhoittuminen ihan kaikessa rauhassa ilman kelloa ja säntäilyä ulkomaailmaan on mulle äärettömän tärkeää. Sillä taas jaksaa eteenpäin ja toimintaa, kun on saanut hiihtää oman kodin rauhassa, tehden niitä asioita, joista nauttii, puuhastella niitä totaalisen tavallisia arkihommia. Ympärillä omat rakkaat ihmiset, omat tutut kamppeet, kaikki arkipäivien toistuvat rutiinit.

Mukavaa päivää sinnekin!

2 kommenttia:

 1. Näistä kuvista huokuu ihana rauhallisuus ja lempeä fiilis.
  Eipä ihme, että on mukava tuollaisessa kodissa viettää rentoa kotipäivää :)
  Olitte keittiöön laittaneet uuden hyllyn ja valoja lisää... hyvin sopii.
  Vielä täytyy kirjoittaa yläkerrasta. Nimittäin katselin postausta 23. kesäkuulta. Niin on ollut ihan valtava työ purkaa entistä pois. Ja miten
  siisti ja yhtenäinen siitä huoneen ja entisen käytävän lattiasta nyt tulikaan.
  Mielenkiintoista nähdä minkälainen on valmiina. Tosin kaikki ottaa oman
  aikansa.
  Tsemppiä nyt suuremman porukan hoitoviikkoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan viestin sieltä kirjoittelit, kiitos ♥
   Nyt on kyllä huippua kun yläkertaa pystyy jo käyttämään kokonaisuudessaan, ihmeesti ne tyttöjen lelut vaan riittää toiseenkin huoneeseen ;) Ja nyt kun tuli porukkaa niin on tosi kiva kun on yläkerrassakin tilaa olla ja levittäytyä, nukkua.. :)
   En mäkään kyllä malta odottaa nähdä sitä valmiina! Mutta kaikki aikanaan, nyt ollaan oltu kovin pihapuuhissa ja purettu varastoista romua pois ja poisteltu kaikenlaista turhaketta...
   Kiitos tsempeistä, luulen, että tulee oleen tosi kivaa! :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥