tiistai 19. heinäkuuta 2016

Yläkerrassa


Yläkerrassa lasten valtakunnassa alkaa näkyä valoa tunnelin päässä remontin suhteen.
Mies veljiensä ystävällisellä avustuksella heivasi viime lauantaina raakalaudat ja vanhan, huonoksi menneen laudoituksen entisen käytävän osalta pois, ja tilalle saatiin ihana, uusi ja sileä, hyvältä tuoksuva puulattia. 
Vaaleanpunainen seinänpätkähän siis jatkui aiemmin koko seinän pituudelta niin, että rappusista tullessa vastassa oli synkkä käytävä. 
Nyt on valoa, kun seinä on kaadettu, ja vielä lisää valoa ja avaruutta toivoin valkoisella lautalattialla. Valkoinen on lattiassa niin herkku väri, muualla kodissa kun on vaaleansinistä ja toisessa lastenhuoneessa vispipuuron sävyä niin on ihanaa, että jossain on tätä raikasta, hohtavaa valkoistakin.

Tänään tytöt muutti yläkerran toisesta huoneesta olkkariin leluineen ja petivaatteineen ja saatiin maali pintaan, huomenna vielä toinen kerros päälle ja sitten toivottavasti se osuus on purkissa. Meillä tulee taas muutaman päivän putki lisälapsia taloon, niin tulee todella tarpeeseen lisätila.
Tokihan paljon on huoneessa vielä kesken; sähköt, seinät ja katto, mutta kun tilassa on kunnollinen lattia, sitä pystyy jo käyttämään. Huippua!

2 kommenttia:

 1. Siis WAAAAUUUUUU!!!! Aivan ihanan näköistä :)
  Kyllä ne kolme - mies ja veljet ovat kyll niiin proooo- tyyppejä <3
  Olen tosi innoissani teidän puolesta tuosta upeasta lattiasta :)
  Terkkuja sinne lapsille ... ja noille "prooo - tyypeille! :D
  Mukavia oloja uudistuneissa huoneissa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innolla odotan, miltä lopputulos näyttää :) Kiitos mukanaelämisestä :) Kivaa viikkoa sinne myös!

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥