tiistai 9. elokuuta 2016

Hei Muumit!


Tässä eräänä elokuisena päivänä tutustuttiin Muumimaailmaan, vielä kun se tyttöjä innosti.
Kaksi toivetta oli mullakin; ettei paikka olisi ihan tylsimys, kun pääsylipuista kertyi meille neljällekin jo arvokas potti (28€ per nuppi) ja että olisipa siellä luontoa ympärillä.
No, kun ingnoorasi ympärillä vellovat ihmismassat, niin paikkahan oli todellakin kiva. Vanhojen tavaroiden, värikkäiden asioiden, rakennusten ja Muumien rakastajalle kyllä näkemisen arvoinen kohde. Ja sitä luontoa oli reilusti, ihanaa! Kävelyreitit menivät usein metsän keskellä, levähdyspaikalla Fatboyn päällä kölliessä näki edessään vain metsikköä ja ihanasti pilkahteli merimaisemat reitillä. Luonnon läheisyys ja se, että rakennelmia oli siellä täällä hajallaan, hälvensi tunkua ja meteliä tosi hyvin. 
Oikeastaan yllättävänkin inspiroiva paikka, jotenkin tuli heti ajatus, että haluan kotiin viemisiksikin hippusen tällaista leikkisyyttä, söpöyttä ja värikkyyttä, rentoa otetta ja tunnelmallisuutta. 
Ja vanhan ajan mansikkajäätelö oli tosi herkkua!

Kiva reissu ♥

2 kommenttia:

 1. Kiva reissu teillä. Mukavaa että tytötkin pääsi tuollaiseen paikkaan
  vielä ennen koulun alkua. On sitä sitten kiva muistella talvellakin.
  (vaikka onhan tuo sisäänpääsymaksu kyllä ihan hirveen kallis)
  Kauniit maisemat ja muutenkin mielenkiintoisia kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ollaan tykätty, että tutustutaan joka kesä johonkin uuteen kohteeseen, kiva että kerettiin vielä ennen koulun alkua.

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥