maanantai 1. elokuuta 2016

Ihana elokuu


Niin vaan se kesä on jotenkin huomaamatta lipunut ohitse, ja lomaa on muutama hajanainen päivä enää jäljellä ennen kouluja. Saadaan viimeiset lomapäivät lomailla ihan koko perheenä, se tuntuu ihan huipulta lopetukselta hoppuiselle kesälle. Taas siihen tuli sorruttua; mentyä ja tehtyä, aika lailla. Ehdinkö hengittämään aurinkoa kasvoilla, nauttimaan kesästä kaikilla aisteilla. Mutta pitäisikö sekin vaan suosiolla hyväksyä, että sellainen se kesä on, menoa, meininkiä ja elämää täynnä.
Ehkä siksikin rakastan ihan erityisesti elokuuta; taas uuden alkua, pian rakkaan arjen alkua, elämän tasoittumista. Kirpeitä, kuulaita syysaamuja, kun ilma tuoksuu raikkaalle, pienillä on suuret reput ja viljapelloilla kimmeltää aamukaste. 
Ensimmäisenä lomapäivänä tänä iltana ränneihin ropisee sade, ja meillä lepopäivä kaikesta hulinasta, kun perhehoitajan työstäni päättyi tänään viikon pesti lainalasten kanssa. Nautin kyllä täysillä, unelmatyötäni saan tehdä. Ja nyt on unelmallista maata levynä peiton alla ja selata rakkaalta ystävältä lahjaksi saatua upeaa keittokirjaa aivot narikassa, teekuppi kourassa ♥

Onnellista mieltä elokuun alkuun ♥

2 kommenttia:

 1. Wau mitä kuvia.... ihanat värit :)
  Mukavaa elokuun jatkoa teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sinne myös ♥

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥