keskiviikko 17. elokuuta 2016

Olohuoneessa


Olohuoneessamme useamman vuoden eri kodeissa ollut mattomme joutui saamaan lähtöpassit. Olen tykännyt siitä tosi kovasti, mutta sen alamäki alkoi jo pari vuotta sitten lasten oksennustaudista... Siitä ei vaan ole enää mattoa tullut puhdistuksesta huolimatta. Nukka on jäänyt klimppiseksi, eikä ole enää kuohkeaa tai kaunista katseltavaa. Nyt viimein meni hermot sitä katsella ja kieritin sen pois.
Ihmeesti ilmakin raikastui heti suuresti maton poistamisen ja imuroinnin jälkeen, oli se tainnut olla aikamoinen pölynkerääjäkin. Nyt näyttää tila hieman kolkolle, mutta enää en halua sinne tuommoista pölykasaa. Ja toisaalta välillä on kiva katsella tuota lankkulattiaakin. 
Mietinnässä on kuitenkin, että minkälainen matto tilaan olisi hyvä. 
Helposti puhdistettava lapsiperheen matto, jämäkästi paikoillaan pysyvä. Luonnonmateriaalit houkuttelee, mutta esim. villassa usein hinta tulee vastaan.
Onneksi asialla ei ole kiire, jäädään katselemaan, josko jossain vaiheessa sopiva astelisi vastaan.


Mulla on paha fiksaatio puunsävyisiin koreihin. Tiirinkosken tehdasta kävin kesällä ihastelemassa (mikä ihana, ihana paikka! ♥) ja ihmeen hyvin sain pidettyä kukkaron nöyrit aisoissa, mutta tämän söpösen kanssa oli pakko heltyä ja kantaa kotiin. 

Juuri tänään on tosi, tosi malttamaton olo tämän talon remonttien kanssa. Olisipa hei mielettömän kiva laittaa valmiista olohuoneestakin kuvaa. Mutta varsinkin yläkerran lastenhuone ja vessa on molemmat todella kesken, atomeiksi puretut, ne tekisi ihan kaameasti mieli saada kuntoon. Jotenkin syksyn tullen tämä pesänrakennusvietti saa taas mielestä vallan, ja toivoisi, että olisi kaunista katseltavaa ympärillä. 
Mutta mennään sen mukaan, mihin budjetti, voimat ja aika antavat myöten.
Sillä aikaa kärsivällisyysharjoituksia ja pieniä edistysaskelia.. ;)

Kivaa arkiviikon puoliväliä!

2 kommenttia:

  1. Suosittelen taljaa! Toimi koirien kanssa hyvin ja ne on niin nättejä! Meillä mies sanookin että mulla on jatkava taljakuume 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä! :D Vaihtoehtoja riittää..!

      Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥