torstai 1. syyskuuta 2016

Arkiset hetket


Kaikki ne tavalliset arkijutut, että kun mä tykkään niistä.
Herätä ihan tuiki tavalliseen päivään, kurkata ikkunasta, millainen keli, herätellä pikkumimmit pehmoisten poskien silittelyllä. Hymyillä heti aamusta lentoon lähteville mielikuvituksille. 
Letittää hiuksia aamupalapöydässä, katsoa kun ne juoksee reput mitenkuten mukana roikkuen kiireen vilkkaa jo portilla odottavaan koulutaksiin.

Kun kissa on kömpinyt lapsen reppuun nokosille, tai retkottaa unilla just keskellä kulkuväylää, usein ihan pölhössä asennossa (juu sillä raukalla on oma petikin, muttei se siellä välitä nukkua).

Kun saa tehdä ruokaa hitaasti, rauhassa ja rakkaudella, keskellä arkea. En voi sietää, että kiireessä revin hiuksia jääkaapin ovella kun yritän miettiä, että mitä ihmettä me syödään, kun pitäisi olla valmista jo. Kun sen vaan maistaa, onko ruokaan käytetty tunnetta, ja niin, mitä tunnetta ;) Ja kun on aikaa, on tosi hauskaa kokeilla myös uusia juttuja. Ottaa valmiista resepteistä inspiraatiota, mutta soveltaa sitten oman mielen mukaan, ja ai että kun ilahduttaa, kun onnistuu! 

Nyt oon nauttinut kovasti näistä säilömishommista, vielä kun flunssa jättäisi rauhaan niin jaksaisi keikkua pystyssäkin. 
Onneksi viikonloppu on aikalailla vapaa aikatauluista, nollaillaan nyt vihdoin nämä kipeilyt rauhassa pois (oon niiin huono siinä.. kun ei vaan malttaisi!) ja jos olisi jo vähän voimiakin tehdä oikeesti jotain.. Perustaa kasvimaata vaikka, aijai! 

Ihanaa viikonloppua sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos viestistäsi ♥