perjantai 18. marraskuuta 2016

Oodi perjantaille


Oon ruvennut kovasti nauttimaan perjantaipäivistä, jotenkin fiilis on heti päivän alkaessa eri tavalla rennon letkeä, kuin arkiviikon kuluessa.
Perjantaina yleensä teen viikkosiivouksen, putsaan ja pesen kaikki tarvittavat kodin osiot, ja musta tuntuu, että se käy nykyään tosi joutuisaan. Kiitos kaiken maailman konmarihommelien ja muun yleisen kodinraivaushimon, niin että turhaa rompetta ei liiaksi kodissa keiku. 
Tykkään pestä pyykkisangonkin tyhjäksi viikonlopulle niin, etten joudu katselemaan pyykinkuivaustelinettä rentoilupäivinä olkkarissa. 

Perjantaisin on vaan niin hyvä fiilis, kaikenlaista kivaa edessäpäin.
Viikonloput on mieluisia ihmisiä ja tapahtumia täynnä, tai vaihtoehtoisesti tyhjää ja lepoa täynnä. Vaikka harvemmin maltetaan lojua jalat kohti kattoa.
Niinkuin oon kertonutkin, niin kalenterin kanssa ollaan painiskeltu vuosia, ja nyt tuntuu hienosti, että ollaan kalenterin pomoja. Täytetään se sopivasti pullolleen tai puolilleen, milloin mitenkin fiiliksen ja jaksamisen mukaan. Rakkailla, joiden kanssa todella halutaan viettää aikaa. Aikatauluilla, jotka ei päätä huimaa ja antaa joustovaraa ja rentouden tunteen.
Ollaan opeteltu pitämään kiinni omista rajoista ja sanomaan tarvittaessa myös ei. 
Hyvin vapauttavaa.

Onnellista viikonlopputunnelmaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos viestistäsi ♥