tiistai 20. joulukuuta 2016

Vessan vanha kaappi (ja hei, loma!)


Halusin lisätä vielä tämän vuoden puolelle muutamat kuvat vessan pienestä, ilahduttavasta etenemisestä, kun jo aiemmin kerroin, että sielläkin on jotain tapahtunut. 
Muutenkin näin vuoden lähennellessä loppuaan, tekee mieli summata kulunutta vuotta. Mitä kaikkea onkaan ehtinyt vuodessa tapahtumaan. Toivottavasti opittu paljon, itsestä, muista ja elämästä, kerätty monta hyvää muistoa ja ilonaihetta matkan varrelta kyytiin. 

Mutta niin, tuo ihana vanha karmi ikkunoineen vessassa. Ikkunanpokaan on siis puuhasteltu laudanpätkistä hyllyt, ja O haali vajansa kätköistä karmiin vanhat saranat ja niin ikään elämää nähneen rivan.
Ei ollenkaan oma neronleimaus tämä, vaan rakkaan pikkuserkun perheen luomus ja idea. Koko karmikin saatiin sieltä suunnalta, kiitos vaan vielä hurjasti! Pikkuserkulla samanmoinen kaappi seisoo keittiön seinässä, ja on musta aivan mielettömän valloittava ja kodikas juurikin siinä.
Meillä hyllyke vielä hakee romppeitaan kohdilleen vessan säilytysjärjestelmien ollessa kesken, mutta eiköhän se siitä, ajan kanssa. Nyt on ihanan helppoa ottaa tuosta seinältä lempituotteet käsittelyyn.


Tänään on ollut aika ihanat tunnelmat lasten alkavan loman kunniaksi.
Leivontatarvikkeet piilottava vanha puulaatikko jo tutkittiin läpi ja kirjoiteltiin kauppalistaan tarvittavat jutut. Tänä iltana juhlistettiin loman alkua leffaillalla, ja huomiselle sitten tyttöjen toiveesta testataan suklaapullaa. Sekä hipsitään kirjastoon, se on meidän tytsyjen lempijuttuja.

Tällä kertaa vietellään näitä vapaita kotona, ja se tuntuu juuri nyt todella hyvälle.
Aivan kuin olisi koko vuoden nollaus edessä, yhteisellä, kiireettömällä perheajalla. Pitkiä unia, kalenterittomia päiviä, hitaita yöpuvuissa ja villasukissa hiihdettyjä aamuja. Teemuki höyryämässä lämpöä ja tuoksua käsien välissä. Pienet rakkaat höpöttämässä hassuja kainalossa. Koti avoinna ystäville, varalapsille, sukulaisille, nauttimaan yhdessäolosta, herkuttelusta, tunnelmoinnista kynttilöiden ja talven lempeässä valossa.

Onnellista mieltä

2 kommenttia:

 1. Kirjoitin edelliseen juttuusi tässä yks päivä melko pitkän jutun, mutta en saanut sitä lähtemään jostain syystä.
  Kirjoittelin sen pohjalta (mm.), kun kirjoitit, että opetatte tytöille siisteyttä ja tavaroiden järjestyksessä pitämistä.
  Laitan nyt tähän myös kommentin keittiöstä, joka on just teidän näköinen, söpö keittiö :) Tuo vessan kaappi on kyll hauska keksintö.
  Oikein mukavaa ja virkistävää lomaa teille! <3 <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Harmi kun pitkä viesti ei saapunut perille, olisi ollut mielenkiintoista kuulla sun ajatuksia noista jutuista! :) En löytänyt mäkään sitä mistään julkaisemattomista tms. :(
   Kiitos, täällä loma jatkuu vieläkin vaan, tosi pitkä joululoma tytöillä onkin! :D On kyllä tehnyt hyvää ottaa rauhassa, nukkua ja levätä..
   Kivaa meininkiä sinne ♥

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥