keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Viime päivien tunnelmia


Voi, miten päivät pyörii eteenpäin vauhdilla. Kovasti on tehnyt mieli tännekin päivitellä, mutta tuntuu loppuvan tunnit päivistä kesken, kun on niin paljon kivaa ja mielenkiintoista meneillään.

Viime päivinä remppa on rullannut eteenpäin vähän reilummalla kädellä, yritän saada pian tännekin kuvattua, mitä ollaan keittiössä tehty. 
Vessakin on myös pikkuisen edennyt edellisestä, vaikken niin uskonutkaan! :D Ja uusi lavuaari on tilattuna, voi miten odotan, että sekin on paikallaan (minkä päällä, sitä en vielä tiedä!).
Mulla kodinraivaushimo jatkuu, aika rankalla kädellä on lähtenyt turhanpäiväistä kiertoon sieltä täältä kodista, vintiltä, piharakennuksista. Se on tosi vapauttavaa puuhaa, ja pistää harkitsemaan todella tarkkaan, mitä haluaa enää ovesta kantaa sisään. Tytötkin osallistuivat touhuun, puolet heidän vaatteista he halusivat poistaa, kaikki pienet, epämukavat ja epäsopivat. Samoin leluja ja kirjoja lähti 2 täpötäyttä kestokassillista tyttöjen toimesta muutamassa minuutissa. On taas helpompaa lastenhuoneiden siivous, jes.  


Että kun rakastan näitä kelejä, aurinko kaunistaa kaiken, kuurankukat kuistin lasissa ja arkisen olkkarin. Mielettömiä tähtitaivaitakin on saanut ihailla, ja pakkasilmaa on ihana tuoksutella. Huomenaamulla toivottavasti taas tähdet loistaa, kun lähden aamutalliin ja hevosia pihalle roudaamaan. 

Hauskaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos viestistäsi ♥