tiistai 3. tammikuuta 2017

2016 paketissa


Vaikka vuosi 2016 onkin maailmanlaajuisesti katsottuna ollut aikamoisen hurja ja kurja vuosi, niin näissä omissa pikku kotiympyröissä se hujahti täysin erilaisissa tunnelmissa.
Viime vuosi oli pääosin hidastempoinen ja paljon päästiin sitä meidän haaveidemme elämää kohti, josta löytyy kiireetöntä aikaa, rauhaa, aikaa perheelle ja tärkeille asioille, ja ylipäätään rennompaa elämänasennetta.

Remontin suhteen ollaan menty viime vuosi tosi hitaalla, mutta juuri nyt en voisi olla siihen tyytyväisempi! Mieli on matkan varrella ehtinyt muuttua moneen kertaan, ja toiveet kodin ilmeestä on ehtineet nyt ajan kanssa muokkautua ja selkeytyä. Tehdyt rempat on olleet harkittuja, onnistuneita ja edullisia, kun on malttanut rauhassa odottaa inspiraatiota, tarvikkeita ja ideoita.


Tälle vuodelle toivon rauhallista tahtia, hyvinvointia ja hyvää meininkiä.
Tasapainoa, sillein mahdollisimman rennolla otteella.
Hyvää balanssia töihin, arkeen, voimavaroihin, lepoon, liikuntaan, vapaa-ajalle, harrastuksiin, uneen, ruokavalioon, ja mitä näitä nyt on. Että paletti pysyisi hanskassa ilman sellaista kireää suoritusmeininkiä. 


Levollista mieltä vuoden alkuun toivottelen! 

4 kommenttia:

 1. Kiitos tästä ihanasta 2016 paketista.
  Tuli vaan niiiiin ikävä teitä ja teidän viihtyisää kotia.
  Mukavaa talven jatkoa! <3 <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinne myös ♥ ♥
   Tuuppa kylään nii ei tarvii ikävöidä :))

   Poista
 2. Anonyymi1/08/2017

  Hei, olen tänään lukenut kerralla koko blogisi läpi. Ihana koti kaikkine lapsineen, kissoineen ja tunnelmineen. Olette osanneet/uskaltaneet hypätä vauhdista pois ja siirtyä keskelle maaseutua, hiljaisuuteen. Tälläisessä ympäristössä minäkin haluasin asua, mulla vaan elämäntilanne aivan erilainen. Ihanaa, rauhallista vuotta Sinulle ja perheellesi, toivottaa Tuikkis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuikkis, kiitos viestistäsi ja mukava kun olet löytänyt tänne.
   Aika kahlauksen teit, vaikka hitaaseen tahtiin blogia päivittelenkin :)
   Kyllä sitä omannäköistä elämänmuotoa saikin useamman vuoden etsiä ja kokeilla aivan toiselta suunnalta, kunnes kirkastui, millaisia haaveita meillä ylipäätään on tälle elämälle. Hiljaisuus tuntuu nyt hyvälle :)
   Ihanaa tätä alkanutta vuotta myös sinulle!

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥