maanantai 9. tammikuuta 2017

Luonnon terapiaa


Meillä on mieheni O:n kanssa suuri rakkaus tätä koto-Suomen maisemakuvaa kohtaan, ja siitä syystä kärrätään vanhaa, pikkuista asuntovaunua perässä kesäisin, vapaina parkkeeraamaan mihin vaan se mahdollista on. Vaunun ihanuus on juurikin vapaus lähteä minnepäin vain, nähdä aina uusia paikkoja ja sitä myötä kokea uusia elämyksiä, aina pedit valmiina perässä keikkuen.
Nyt vaunu lepää talviteloilla, mutta onneksi tähänkin vuodenaikaan on monia mahdollisuuksia päästä tuulettamaan päätä luonnon helmassa. 

Ollaan ihastuttu nyt kovin retkeilemään.
Myös lapsille metsä ja luonto avaa ihan uusia elämyksiä ja irtautumisen arkiympyröistä. 
Pois puhelimien ja padien ääreltä, olemaan yhdessä, haistamaan ihanaa metsän tuoksua, ihailemaan nuotion loimua ja tutkailemaan luonnon monimuotoisuutta. 
Leikit lähtee mitä mielikuvituksellisimmin aina käyntiin sillä välin, kun O:n kanssa kaivetaan repuista eväitä ja sytytetään nuotiota. 

Näissä kuvissa Liesjärven kansallispuiston maisemia, jossa käytiin joululomalla. 

Vaikka puhelimen räpellys jätetäänkin sikseen, siihen saa näppärän sovelluksen lähellä sijaitsevista kiinnostavista kohteista nimellä retkipaikka. Sieltä vain tonkimaan uusia kohteita ja sitten kohti seikkailuja. (Muista tulitikut ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos viestistäsi ♥