sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Pikkuaskelin etenee


Taas hankalasti kuvattavissa olevia vessakuvia! 
Joululomalla se eteni sen verran, että mitään akuuttia tehtävää ei enää ole, jotain viimeistelyä lukuunottamatta, ja täällä iloitaan kovasti siitä.
Puuhastelut aloitettiin sotkuisella hommalla, nimittäin laastikerros hiottiin vessan seiniltä pois. Ilme siistiytyi kyllä kovasti, vaikka itse jo vähän mietin jopa rosoisen laastin paikoilleen jättämistä. 
Seuraavaksi lisättiin allas, tori.fistä hankittiin edullisesti vanha ja valmiiksi jo kauniin värinen komuutti uuden altaan alle. Tuolla vastapäisessä nurkassa vilahtava valkoinen taso on keittiöstä ylijäänyttä, ja se kiinnitettiin myös seinään kiinni. 
Vielä pyyhekoukkua vähän saisi laittaa ylemmäs, jotain koloja peittää ja sen semmoista, mutta kyllä vaan jokainen askel eteenpäin huojentaa tässä projektissa. 
Ei huolittu vessaankaan kompromisseja, vaan odoteltiin rauhassa sopivia ja mieleisiä kalusteita. Kovasti tykkään uuden siloisen ja vanhan tunnelmallisen rennosta yhdistelmästä.


Keittiö sai myös maalia niskaan. Karvalaudan luonnollinen värikin oli kiva ja leppoisa, mutta siinä oli yksi iso ongelma. Tikut kynsien välissä, kun kaappeja avaa, jauts! Maali poisti sen ongelman, ja on kyllä mielestäni raikkaan näköinen myös. 

Tämmöisiä pikkuisia etenemisiä täällä, reipasta tulevaa uutta viikkoa sinne! 

2 kommenttia:

  1. Kivasti käy tuo taso vessaan. Ja onpa ihanan näköinen keittiö. Kyllä maalaus valkoiseksi teki mukavan yhtenäisen alakaapistosta tiskikoneen kanssa... jeee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Kyllä on iloinen mieli, kun etenee... :)

      Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥