sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Talven valossa kylpevä koti


Voi, miten helmikuinen aurinko on ihana!
Mulla alkaa pian kolmas kotiviikko kipeän sydämen kanssa, en ole täältä poistunut kuin pari pakollista kertaa todetakseni, että mitään asiaa ei vielä ole ulkomaailmaan, lintujen ruokkiminenkin kotipihalla oli liian villiä touhua pumpun mielestä. 
Hurja väsymys onneksi on hälventänyt suurimmat turhautumiset siitä, että elämä on nyt tätä, oman sängyn ja keittiön väliä lähinnä. Sekä toki myös kova halu parantua rauhoittaa oikeasti todella, tällä aiheella ei uskalla tosiaan temppuilla. 
Olen iloinen, että mieli alkaa kääntyä positiiviseen suuntaan, eikä varmasti vähiten tämän upean auringon ansiosta

Iloisempi fiilis tuottaa myös uusia ideoita, alkaa väistämättä sisustelu- ja remppajutut tulvimaan päähän, vaikka sen tietää, että aikaa menee, ennenkuin niihin on asiaa oikeasti koskea täällä kotona.
En vaan voi vastustaa ajatuksia vanhoista kalusteista pihavajoissa, herkullisista kankaista, kalkkimaaleista, kirkkaista sävyistä, pastellisesta hattarasta, viherkasveista, tapettihaaveista, ai että!
Ne on aina nämä heti ensimmäiset kevättä lupailevat upeat valon säteet kun saa haaveet lentoon, ideoita vaan pulpahtelee mieleen sieltä täältä ja inspiraatiota sataa. 

Nyt onkin tässä hyvin aikaa mietiskellä, mitä kaikkia juttuja ja ideoita voisi toteutella myöhemmin keväämmällä. Yläkerran toisesta lastenhuoneesta ainakin jatketaan sitten, kun sen aika on. Ja ehkä jotain pientä tapahtuu muuallakin kodissa, sitten jonain päivänä.
Mutta nyt on aika ottaa iisii. 
Leppoisaa sunnuntaita myös sinne! 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi2/13/2017

    OI,että säikähin eilen, kun aukasin bloginäkymäsi!PARANEMISPÄIVIÄ SULLE!TERVEISET O:lle , hänethän tunnen vauvasta saakka! Niin, tytöillenne ja kissoille myös!

    VastaaPoista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥