tiistai 7. helmikuuta 2017

Just nyt haaveissa kesä


Mulle tuli fiilis tonkia esille kesäkuvia. 
Kevätkin hypättiin suoraa päätä nyt yli kesään, jep. Sikäli hassua, että mä en koskaan ole ollut mikään kesän ihannoija ollenkaan, viimeisenä sen luettelen lempivuodenaikoja läpi käydessä. 
Ehkä siksi, että kesät on aiemmin olleet niin täyteen sullottuja, samoin kuin se tunne, mikä omasta itsestäkin on lähtenyt, että kesällä täytyy tapahtua ja tulla ja mennä. 
Samaan aikaan kun ystävätkin heräilee talvihorroksesta kutsumaan sinne ja tänne ja joku menee naimisiin ja toisilla hääpäivä. 
Kaikkea ihanaa ja mieleistä, mutta niin vaan paljon kerralla. Lisäksi viime kesänä oli normaaliaikataulua enemmän töitä varalasten parissa, unohtamatta sitä, että omatkin rakkaat palleroiset on koko pitkän kesän kotona, ja yhtäkkiä pitääkin olla ohjelmatoimistona, kuskata rannalle ja keksiä viihdykettä, sekä myös muistaa taikoa sitä lounastakin pöytään.

Tältä pohjalta ensi kesä kiinnostaa ja kutkuttaa ihan uudella tapaa. En olekaan yksin pyörittämässä kotiarkea! 
Mulla on monta uutta, hyödyllistä oppia takataskussa, kuinka pitää itsestäni huolta. Ja varsinkin, kuinka rentoutua!
Kaiken kaikkiaan just nyt taidan odottaa kesää tosi paljon. Odotan, että olen toipunut täysin, saan taas harrastaa liikuntaa (lenkkeily maalaismaisemissa ), ratsastaa ja painaa omaksi ilokseni hevoshommia. Kotona joku muukin pyörittäisi arkea, puuhastelisi välillä pöytään sapuskaa, kuskaisi tytsät jäätelölle ja kavereille, imuroisi ehkä pahimmat hiekkakasat joskus eteisestä... Puhumattakaan siitä, että aurinko paistaa ja lämmittää ja saa pitää pitkää taukoa puiden kannosta ja jokapäiväisistä pönttöuunien lämmityksistä. 
Ai että, se kuulostaa just nyt unelmallisen hyvälle!

Ja kyllä, sitä ennenkin tiedossa hyvin paljon kaikkea hyvää, ja arvostan sitä, tottakai. Viimeiset ilot talvesta irti, mulla lähinnä tällä hetkellä rauhoittavien maisemien ikkunasta ihailu. Mutta raitis pakkaskeli, koko ajan kirkastuvassa valossa hohtava lumi, ja ehkä just ja just jaksaa kevään vielä ihailla rätisevää tulta pönttiksessäkin. Ainaiset villasukat ja lisää teetä, niillä kesää kohti. Ja se keväinen, niin kirkas ja lämmittävä aurinko, onkohan mitään piristävämpää. 

Haaveiluhattaraa tähän viikkoon ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos viestistäsi ♥