keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Talvimaisemissa


Tammikuisia kuvia, kun tehtiin Helmin kanssa pieni retki lähikukkulan lumisiin maisemiin. 

2 kommenttia:

 1. Hei! Nyt on ihan pakko kirjoittaa. Ihanaa että löysin blogisi :) Seurailin edellistä blogia ja teillä oli uusi talo silloin. Ihanan tunnelmallisi kuvia sinulla ja kaunis talo teillä nytkin. Mikä vei teidät maalle? Itse asun pikkukylässä mutta asutusalueell kuitenkin. Välillä aina ajatukset vie maalle. Siinä on sitä jotain kuitenkin :)

  Edellisessä blogissa haaveilit (jos muistan oikein) vielä yhdestä lapsesta. Onko se teillä vielä haaveissa? Isoja lapsia jo sinulla :)

  Itselläni on 9v ja 2v lapset ja toisen lapsen jälkeen sairastuin synnytyksen jälkeiseen masennukseen josta nyt olen lääkkeiden avulla päässyt nousemaan. Sitä oppii arvostamaan pieniä asioita.

  Täytyy kyllä kahlata nämä postaukset läpi ja katsella kauniita kuvia.

  Mukavaa kevättä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marika!

   Kiitos viestistäsi ja kauniista sanoistasi, kiva että löysit tänne :)

   Meidät vei tänne maalle vähän niinkuin sattuma, ei haettu taloa maaseudulta, mutta kolmentoista edellisestä kotikaupungista katsotun talon jälkeen kävimme jo hieman epätoivoissamme tsekkaamassa tämänkin, joka oli kylläkin ihan eri suunnalla, kuin olimme ajatelleet, mutta vain reilun parinkymmenen minuutin matkan päässä edellisestä pikku kotikaupungistamme. Mutta niin siinä vaan kävi, että molemmat ihastuttiin tähän taloon täyttä päätä, eikä sijaintikaan ollut ongelmallinen.
   Loppujen lopuksi ollaan oltu ihan hirveän onnellisia, että päädyttiin juuri tänne, mieli lepää luonnon rauhassa ja elämä on lähtenyt rullaamaan täällä hyvin.

   Oih, kylläpä muistat hyvin, tosiaan kolmannesta lapsesta olen haaveillut vuosia, isosta perheestä aina. Ajatus on jäänyt taka-alalle kaiken muun elämän tapahtuessa tässä näin, mutta ei se haave koskaan ole poistunut, kyllä niin mielelläni tahtoisin sellaisen pikku kääryleen edelleen ♥
   Niin, en käsitä, miten isoja mun tytöt jo on, ja kasvaa kovaa vauhtia! Samaan aikaan ihanaa ihan uudenlaiset jutut, mutta niin haikeaakin :)

   Pienet asiat ovat hyvin tärkeitä, on hieno taito oppia ne huomaamaan ja niistä nauttimaan ♥ Hienoa, että masennus on helpottamassa, toivottavasti kevään valo tuo onnellista mieltä vielä lisää. Armollisuutta itselle ja keskittymistä asioiden hyviin puoliin, niitä itsekin opettelen.

   Todella ihanaa kevättä sinne myös! ♥

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥