sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Kevään valossa


Tämä viikko on ollut upean keväinen, ja jokainen liikenevä hetki onkin kulunut ulkona, joko oman pihan hommissa, pihaa järkätessä tai haravanvarressa, sekä myös vapaa-ajan niin sattuessa tallihommissa. Parasta päännollausta on mun mielestä painaa fyysisesti raskailla yksinkertaisia hommia, joissa ei sen kummempia pähkäilyjä tarvita, poissa hetken omien kotinurkkien arkipyörityksestä, vain omat ajatukset seurana. 

Viikonloppu onkin sitten mennyt kotona ilmoja ihaillessa, tytöt sairastuivat flunssaan ja suunnitelmat viikonlopun varalle joutui siirtämään tulevaisuuteen. Itselläkin meinaa koko ajan päästä flunssa niskan päälle, vaikka yritänkin ampua sitä alas levolla, hunajalla, sitruunalla, raa'alla valkosipulilla ja inkiväärillä. 
Keho on viisas ja muistuttelee taas rytmihäiriöillä levon tarpeesta. 
Sarjoja, lehtiä, kirjoja, pikkuisen rentoa valokuvaamista, paljon vihersmoothieita siis tänne. 
Ja tietysti auringossa istuskelua, mikä ihana lämpö!

Haaveillaan O:n kanssa kovin terassista, johon onkin pohjatyöt (suuren suurien syreenien ja jasmiinien sijoittaminen muualle, sekä maan tasoitus) tehty viime kesänä. Tavarat terassin tekoonkin löytyy jo pääosin valmiina ladosta odottelemasta, raksatyömailta ylijäänyttä pätkää. 

Olen varma, että terassi tulee kovalle käytölle ja lisää asumismukavuutta kesäisin todella paljon. Nautitaan kovasti ulkoilmasta, ja terassi on niin helppo väylä siitä nauttia. Aamuteet terassilla kuunnellen kesään herännyttä luontoa, lounaat katettuna pihapöytään ja viikonloppugrillaukset ja -rentoilut ystävien kanssa. Aurinko paistaa aikaista aamua lukuunottamatta takapihalle koko päivän. 
Kyllä vaan odotankin niitä hetkiä!

Valoisaa mieltä tuleviin päiviin!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi5/08/2017

  Voi, että tuo teidän keittiö, aivan mielettömän upea <3
  Huomaan itsekkin haaveilevani muutosta vanhaan taloon, niissä on oma viehätyksensä;)

  -Kati M.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati ihanasta kommentista! ♥ ♥
   Oon itsekin tykästynyt keittiöön, ja se alkaakin olla pieniä juttuja lukuunottamatta kohta valmis, mikä tuntuu tosi hyvälle! Vanhan talon kanssa projektien keskeneräisyys välillä kysyy kärsivällisyyttä aika lailla, mutta lopputulos palkitsee jossain kohtaa onneksi.
   Ei sitä tiedä, mihin elämä kuljettaa, haaveet voi muuttua todeksi :)
   Ihanaa kevättä!

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥