perjantai 18. elokuuta 2017

Arjen alku


  Tykkään tosi kovin arjesta.
Että päivillä on oma runkonsa, toistuvat rutiinit ja selkeät rytmit.
Mun tytöt on myös samanlaisia arjen rakastajia, joten koulurytmiin palaaminen on sujunut innolla ja hankaluuksitta. 
Tämä on myös uusi, puhdas alku taas laittaa omiakin tottumuksia uusiksi, tai ainakin viilata niitä pikkuhiljaa parempaan suuntaan. 
Unta ollaan haettu ja sen kanssa tehty hommia, kello kun soittaa taas heti kuuden jälkeen, niin on oltava aika aikaisin pedissä illalla, jos meinaa jaksaa virkeänä.

Safkajutut innostaa taas ihan eri tavalla, kuin kesällä. Tekee mieli kasata lautaselle mahdollisimman värikkäitä juttuja, ja paljon kasviksia, joista tulee vaan niin hyvä ja tasainen olo. 
Kivan itselle uuden jutun kanssa löysin, chilillä säväytetty kikhernenuudeli oli tosi hyvää ripauksella suolaa, hyvä koostumus ja plussaa vielä siitäkin, että keittioaika vastasi perusnuudelin keittoaikaa, 3-4 min, eli nopea on! Tämä ei ole maksettu mainos, vaan ilahtuneen kuluttajan löytö :)

Kissavauvat kasvaa vauhdilla ja harjoittelee jo kovin takajalkojenkin käyttöä, kohta täällä vipelletään! 
Marjatkin on valmiina, taitaa tämä ilta mennä niitä keräillessä, ja raikkaasta kelistä nauttiessa.

Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi8/19/2017

  Arki on ihmisen parasta aikaa. ;) Vai miten se menikään, ehkä se oli elämä. Täällä toinen arjen ja rutiinien rakastaja. Mulla kestää aina oman aikansa, että sopeudun muutokseen enkä ole mikään extemporetyyppi.
  Sulla on tosi ihania kuvia täällä blogissa. Täältä saa hyvän fiiliksen, kun käy lukee sun juttuja ja kattoo kuvia. Kaikki vaikuttaa niin seesteiseltä. Mukavaa ja värikästä syksyä!
  Kerttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovin kauniista kommentistasi ♥
   Ihanaa syksyä sinne myös!
   -S

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥