torstai 7. syyskuuta 2017

Pikku touhutassut


Pikku kissavauvojen ensimmäiset viikot jännitin aikalailla, että kaikki uusi järjestyy hyvin, että vauvat kasvaa niinkuin kuuluu, että emo voi hyvin ja että kaikki muukin on kohdillaan. Heräilin öisin pienempäänkin miukunaan ja tarkistelin moneen kertaan, että kaikki sujuu.
Huomenna pikkukissat täyttää 5 viikkoa, ja nyt elellään hauskoja aikoja. Toki edelleen huolin, että talo on kissavauvaturvallinen, ja ettei pikku karvapallot joutuisi mihinkään pinteeseen, mutta nyt on monta tärkeää etappia jo saavutettu. 

Penturuokaa haukataan, kuin vanhat tekijät, vessapuuhat onnistuu oikeaan osoitteeseen ja fyysiset taidot kasvaa kaiken aikaa. 

Pikkuisista on kasvanut leikkisiä, touhukkaita, kiipeileviä ja painivia pikku riehujia, uteliaita ja hassuja villasukassa roikkujia. Jokainen on omanlaisensa hurmaava persoona. 

Nenänpäät ruuassa ja tassuissa hiekkaa, alkaa pikkuhiljaa kiinnostaa elämä muuallakin kuin kotipesän läheisyydessä, ja seikkailut odottaa (ja meillä muilla harmaat hiukset, että missä kiipelissä ne seuraavaksi vipeltää). 

Tätä tässä yhdellä kädellä kirjoitellessa, kun yksi lämpöinen karvakerä nukkuu sylissä toisella kämmenellä, en tiedä paljon hellyyttävämpää. Ilahduttavat, ihanat vauvat!
Kaikista jännittämisistä huolimatta olen onnellinen ja kiitollinen, että saatiin tällainenkin kokea ja nähdä, ainutlaatuinen tapahtuma tässä kohtaa, sillä nyt on emokin käynyt sterilisaation läpi.
Toivottavasti saadaan yhdestä tai paristakin pikkuisesta pitkäaikainen toveri ja vipeltäjä tähän taloon. 

2 kommenttia:

 1. On ne kyllä niin hellyttävän näköisiä nöpöneniä <3<3<3<3 :)
  Kiva että kaikki on oppinut tärkeät asiat - syömisen, potalla käymisen ym.

  Ps. olen kovasti ihastellut myös edellisten kirjoitusten kuvia <3 :)
  Oikein mukavaa syksyn jatkoa koko perheelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä :) ♥ ♥
   Pikkukissat (ja isommatkin tietysti!) tuo kyllä tosi kovasti iloa joka päivään ♥
   Ihanaa syksyä! ♥

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥