maanantai 23. lokakuuta 2017

Ettei arki olisi harmaata


Kamera on kyllä ihan mainio toveri.
Välillä kun turhanpäiväinen stressi taas jostain kehomuistista mönkii esille, nappaan kameran ja keskityn kaikkiin niihin tavallisiin, moneen kertaan nähtyihin pikku asioihin ympärilläni.
Mutta ehkä tänään valo onkin erilainen, ehkä luonto näyttää taas erille ja kissanpentukin on keksinyt uuden kolon unilleen.
Usein pian käykin niin, että sitä taas innostuu näkemään ympärillä olevaa eri kantilta. Että kaikki se niin tavallinen ja tuttu ilahduttaakin taas ihan uudesti.

Erityisesti luonnossa kameran kanssa samoillessa tulee usein aikamoisen terapeuttisia fiiliksiä, kun keskittyy kerrallaan aina yhteen yksityiskohtaan, tai zoomaa yhtä palasta maisemasta, miettien vain sitä juttua, mitä tarkentuu kuvaan. 
Ratsastaessa vaikutus on samanlainen, vaikkakin ehkä vielä kokonaisvaltaisempi. Kameran kanssa vielä voikin ajatukset vaellella, mutta hevosen kanssa on keskityttävä täysin.

Musta on tärkeää, että elämässä on näitä juttuja, jotka innostaa, inspiroi ja sytyttää. Pitää värit elämässä. Ja että oikein keskittyy välillä niitä huomaamaan.

Kaunista lokakuista viikkoa sinulle ♥

2 kommenttia:

 1. Inspiraation ja innostuksen lähteet on tosiaan tärkeitä elämässä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi Katja :) Mäkin alan sitä pikkuhiljaa oppimaan :)
   Kivoja syys- ja talvitunnelmia sinne!

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥