lauantai 11. marraskuuta 2017

Elma-messuilla


Tykätään koluta muutamat messut ja tapahtumat läpi vuodessa, ja nämä elmat olivat sellaiset kovin odotetut. Tänään oli tukilapsetkin menossa mukana ja käytiin kiertelemässä ja katselemassa eläimiä, ostettiin kasa huumavan tuoksuisia teelajeja (huominen menee kyllä ihan niitä lipitellessä), metrilakua ja kissoille sorruttiin messutarjouksesta raahaamaan vähän herkkuruokia. O voitti arvonnastakin sitten kasan niitä lisää, aika kiva! Tytötkin laittoivat viikkorahoja palamaan, ainakin koruja ja yksi keppihevonen lähti mukaan. 

Kissoja oli niin himmeä määrä lemmikkiosastolla, että takuuvarma kissakuume olisi sieltä tullut tuliaisina, ellei olisi onneksi ollut kotona jo odottelemassa ihanat karvapalleroiset. Muuten mietin, että olivatkohan messut tänä vuonna hieman suppeammat, kuin pari vuotta sitten, vaikka olihan siellä nytkin ihan reilusti nähtävää niihin reiluun kolmeen tuntiin, mitä siellä kierreltiin. 

Sen verran kivaa kuitenkin oli, että piti käydä jo vähän kurkkailemassa, mitä messuja on tulossa. Ainakin kevätmessut ja hevosmessut ensi keväälle houkuttelee. 
Elma-messut on vielä huomisen avoinna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos viestistäsi ♥