lauantai 30. joulukuuta 2017

2017 paketissa


Jokaiselle kuukaudelle yksi kuvansa. 
Musta on tosi mielenkiintoista käydä kulunutta vuotta läpi, mitä kaikkea onkaan tapahtunut ja mitä ollaan opittu. 
Availinkin fiiliksiä enemmän jo viime postauksessa tämän vuoden tuomista mietteistä. 
Vaikka vuosi oli osaltaan aikamoisen haastava ja raskas, se oli hyvin tärkeä oppikoulu, josta toivottavasti osataan ammentaa hyviä ratkaisuja pitkälle tuleviinkin päiviin. Ja hyvin paljon tapahtui myös pienempiä, tärkeitä hyviä juttuja, onnenhetkiä ja saatiin vahvoja, meitä yhdistäviä rakennuspalikoita taas tuleviin hetkiin. 

Sisustukselliselta kannalta ja varsinkin remontoinnin suhteen tämä vuosi on ollut hyvin hiljainen, kun muutokset ovat kohdistuneet pääasiassa muuhun elettyyn elämään, O:n työkuvioiden uudistumisiin ja muuhun elämän järjestelyyn, sairastelun ohella. 
Haaveissa siinteleekin varovaisesti, josko meidän into laittaa kotiakin tässä saisi hieman tuulta siipien alle, ja saataisiin ainakin edelleen rempallaan olevaa lastenhuonetta kodikkaampaan kuntoon. 

Ensi vuodesta mulla on äärimmäisen hyvä fiilis. 
Jokainen uuden kalenterin aloitus tuntuu aina niin puhtaalle alulle, ja uusille mahdollisuuksille. Jännittävää, mitä kaikkea seuraava vuosi tuokaan mukananaan. 
Eikä yhtään ikävä ajatus sekään, että mennään kohti kevättä ja valoa, nauttien sitä ennen vielä monesta talvipäivästä toivottavasti. 
Kohta nähdään 2018, mä oon niin valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos viestistäsi ♥