sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Leppoisaan sunnuntaihin


Rauhaisa iltapäivän hetki, kun syötiin juuri vatsat pullolleen ja tyttölauma kirmasi lähimetsään majan tekoon. Ehdin hetkeksi lötköämään sohvannurkkaan, tekee mieli tarttua puikkoihin. Sain vihdoin kerättyä tarpeeksi kärsivällisyyttä aloittaa villasukan teko, ja vaikka touhu on hidasta ja jälki poukkoilevaa ja joka vaiheen joutuu tarkistamaan nettivideoilta, tykkään ihan todella paljon siitä puuhasta. Taustalle pyörimään joku hömppäsarja ja kutimet heilumaan, aikamoisen rentouttavaa. Niitä hetkiä olen alkanut jo odottamaan ihan. Selvää mummoainesta :) 

Tälle illalle ajateltiin ottaa superrennosti. Usein viikonloppuun mahtuu se yksi leffalöhöily, ja se olisi tänään edessä, kaveriksi laitetaan vanhat kunnon lämppärit, eli lämpimät voileivät uuniin. 
Vaikka viikonloppuun on mahtunut hulinaa, menoa ja meininkiä, niin silti olo on jotenkin todella rentoutunut, mistä iloitsen ihan täysillä. Mulla kun on vuosia ollut hankaluuksia rentoutumisen kanssa, mutta nyt olen alkanut oppimaan pikkuhiljaa, niinkuin oikeasti, mitä se meinaa. Miettimään fiksummin, minkä verran jaksan ja on järkevää ottaa yhteen päivään. Imuroinnin voi jättää suosiolla huomiseen. Tai ylihuomiseen. Niitä hommia tekeekin ihan eri fiiiksellä, kun on voimia, eikä väkisin väsymyksessä rutistaen. Silloin on vaan parempi höllätä rimaa.

Tänään nautitaan rakkaiden seurasta ja höpötyksestä, kunhan se punaposkinen rymysakki pian tuolta paukkaa sisälle. Ja pikkuisen ollaan juhlatunnelmissakin, tänään tuli 13 vuotta siitä, kun mentiin miehen kanssa kihloihin :) ♥

Kivaa sunnuntaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos viestistäsi ♥