sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Pieniä sisusteluita


Joululoman luppoajalla saattaa joskus tapahtua kivoja pikku sisustushommeleita, kuten ilmaantua olkkarin seinään 2,5 metrinen vanha lankku traktorivajasta. Tai vanha telkkari löytää paikan seinältä. Meillä ei ole olkkarissa tällä hetkellä kattolamppua, eikä se olekaan mulle mieleisin valaisinvaihtoehto, tykkään pienemmistä valonlähteistä siellä täällä. Koko hyllyidea lähti tästä valosta, halusin valoa tuonne pimeämpään nurkkaan olkkarissa. Koska ainut hieno lankku, mikä enää tontilta löytyi, oli niin hervoton ja olisi ollut rikollista se katkoa, hyllyprojekti venähti lähestulkoon koko seinän pituiseksi. Mutta kiva vaan, mahtuupa kirjatkin sun muut lempijutut, kuten viherkasvit. Valona oli iso kasa tunnelmavalosarjaa mustan lyhdyn sisällä, mutta sen ehtivät kissanpennut jo puremaan poikki, joten tarvittaisiin vielä uusi viritelmä. 


Alakerran ensimmäiset verhot saatiin paikoilleen, eteiseen ihana värikäs ystävältä saatu verho  ja makkarin oviaukkoon sitten valkoinen, sillä tähän eteistilaan olisi hankala tuupata ovea, vaikka se vintillä könöttääkin. Nämä viriteltiin perinteisesti juuri ennen viikonloppuvieraiden tuloa. Ehkä paras motivaattori saada pieniä asioita vihdoin paikalleen kotona, on kutsua harvinaisempia vieraita? :) 


Ja vielä yksi pieni, mutta sitäkin ilahduttavampi sisusteluhimotus. Olen täysin koukuttunut näihin Tine K:n Basmarket-koreihin, isoista pieniin. Pari niitä on ollutkin täällä ennestään, ja joululomalla hain vessaan yhden pikkuisen, Helsingin Bulevardinkadun ihanasta Nougat-sisustusliikkeestä. Ja sen jälkeen olikin ihan pakko tilata vielä pari lisää eräästä nettikaupasta, kertakaikkiaan kun nuo on vaan käteviä ja ihania. Ja aiemman kokemuksen mukaan kestäviä myös. 

Hyvää mieltä tulevaan viikkoon!

2 kommenttia:

 1. Voi että, juuri nettikaupassa ihastelin tuota Tine K:n leipäkoria. Se kun olisi keittiössä niin kätevä.
  Jäi kuitenkin vielä tilaamatta mutta pitäisikö kuitenkin kun niin kyseisiä koreja kehuit.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä saan melkein istua käsieni päällä, etten klikkaile korivuorta tänne kotiin :) Ne on vaan niin kivoja! Ja käy mihin vaan.. Meillä leipäkori joutui tytön Pets shoppien säilyttimeksi :D

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥