tiistai 13. helmikuuta 2018

Sairastupalaiset


Viime lauantaina puhelin vähän niistä pienistä hyvistä hetkistä.
Että ne kannattaa huomata, pitää niistä kiinni, ja nauttia. Niitä kurjempiakin hetkiä kun väistämättä osuu matkan varrelle. 
Täällä hyvät hetket on olleet nyt vähemmällä, kun rakkaiden sairastelu pistää tämän emon väkisinkin huolestumaan. 
Mies on edelleen aivan poissa pelistä, ja toinen tytöistä sairastui myös influenssaan sitten sunnuntaina. Äsken mittari ehti näyttää lapsella 39,9 astetta kuumetta, ennenkuin sain seuraavaa lääkettä annettua, mikä hetkeksi helpottaa. 

Itsellä alkaa olla jo hetkiä, kun kodin seinät tuntuu kaatuvan niskaan, tammikuukin kun on myös  ollut flunssaista.
Tänään oli jo ihan pakko ottaa mielelle nollausta tallilla, mikä onneksi sijaitsee ihan lähellä meidän kotia. Olipa kyllä aivan älyttömän rentouttavaa olla hommissa hevosten keskellä kauniissa lumimaisemissa. Ja ratsastaakin vihdoinkin päivänvalolla, päivien valoistuminen on onneksi tuonut tosi paljon hyvää fiilistä ja energiaa. Ja omaa vastustuskykyäni olen kiitellyt, että se on kestänyt nyt tähän saakka, vaikka hieman ahdistuksella odottelenkin, kaataako tauti kohta petiin. Onneksi ei olla sairastettu samaan aikaan miehen kanssa, niin on ollut joku, joka kärrää potilaille vuoron perään apteekista ja kaupasta viemisiä.

Jospa pian olisi rakkaat tolpillaan ja päästäisiin nauttimaan näistä kauniista, valoistuvista päivistä täysipainoisesti. 

Leppoisaa mieltä tähän viikkoon, pysykäähän terveinä!

4 kommenttia:

 1. Anonyymi2/19/2018

  Toivottavasti siellä on jo parannuttu!

  Ja hei, kahlasin vanhoja postauksia läpi. Siis aivan järkyttävän kauniita kuvia olet ottanut. Näissä on tunnelmaa. Ja sieltä bongasin 2016 vuodelta jonkun kesäkuvan jossa sinulla on ilmeisesti oma hiusväri (kuvateksissä oli jotakin että muutaman vuoden kasvatusprojektin tulos) ja voi että kun oli kaunis väri sinun hiuksissa. Minä haaveilen kanssa omasta (maantienvärisestä) hiusväristä, mutta vielä ei ole ollut sisua kasvattaa tätä kokonaan pois.

  Onko sulla nyt oma hiusväri vai oletko laittanut väriä?

  terv. Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marika!
   Voi että, kiitos tosi paljon kauniista, mieltäpiristävistä viesteistäsi! ♥
   Hauska, kun olet bongannut hiuskuvan :) Tilanne on edelleen se, että luonnollisella värillä mennään, olisikohan pian 4 vuotta näin, tai jotain sinne päin, mutta edelleen tykkään tosi paljon. Niin helppoa! Mulla oli monta vuotta lähes mustaksi värjätyt hiukset, joita alettiin sitten pikkuhiljaa laittamaan vaaleampaan kuosiin. En muista ihan tarkkaan, mitä kaikkea on tehty, mutta pitkä raidoitusprojekti ainakin oli, eikä koskaan ollut mitään ikäviä juurikasvuharmeja, siitä piti taitava kampaaja huolen piilottamalla oman värin raitojen joukkoon. Mäkin olin ehtinyt jo pidempään haaveilemaan omasta väristä, ja olinkin iloinen kun kampaajani avulla se onnistui :)

   Poista
 2. Anonyymi2/19/2018

  Ja piti kysyä että mitä sinä teet työksesi? Ymmärrän kyllä jos et halua sitä tässä kertoa, mutta mietin liittyykö työsi jotenkin valokuvaamiseen? Olet todella taitava kuvaamaan kyllä!

  terv. Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti voi kertoa työstäni sen enempää, kuin että ei harmi kyllä liity kuvaamiseen :) Mutta lämmin kiitos hyvin kauniista sanoistasi kuviin liittyen ♥ Valokuvat on minulle hyvin rakas ja mieluisa harrastus :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥