maanantai 26. maaliskuuta 2018

Kevätauringon energisoimana


Viime toukokuussa näytti tälle!

Miten mahtavat kelit onkaan täällä Etelä-Suomessa nyt!
Aurinko lämmittää kasvoja jo ihan toden teolla, ja tuo kevään tunnun mukanaan.
Olen nauttinut tästä lisääntyneestä valosta ihan mielettömästi. Ihan kuin olisi herännyt eloon ja energiaa on ihan eri lailla.
Lämmittävä aurinko tuo mukanaan sulaneita tienvarsia, joissa käydä lenkillä, ehkä jo vähän untuvatakkia ohuemmissa varusteissa. 
Ensimmäisiä kevätkukkien alkuja, paljasta maata lumen keskeltä.
Sisällä voi alkaa pitää jo välipäiviä talon lämmityksestä, tarkenee ehkä jopa yksillä villasukillakin kahtien sijaan.
Arki alkaa tuntumaan taas keveälle ja paljon leppoisammalle, kevään tuntu tuo mielelle jotenkin rennon olotilan.

Eilen käytiin ystäväporukalla pulkkailemassa ja eväsretkellä märässä valkeassa sohjossa. Ehkäpä ne oli viimeiset laskut tälle talvea, vaikka yöpakkaset vielä meinaakin pitää pintansa. 
Ulkoilmatyyppinä nautin ihan hirveästi raittiista ilmasta, luonnosta, linnunlaulusta ja maisemista, ja sateestakin kasvoilla, mutta silloin kun aurinko suvaitsee näyttäytyä, olisi jo ihan pakko päästä ulos.
Eikä ole yhtään hullumpaa vastaleikatun nurmikon tuoksukaan, teemuki aamuauringossa kuistin rappusilla, tai syreenikimput valoisassa keittiössä.
Aika ihanaa ajatella, että kaikki ne on kohta edessäpäin.

Ihan pian alkaa olla se aikakausi, kun paksuimpia ulkovaatteita pestään vinttiin varastoitavaksi, kengät kevenee ja luistimet poistuu kuistilta. Puuliiterissä tarvitsee vierailla harvemmin ja jonakin päivänä yksi väliovi kuistilta kannetaan vajaan odottamaan taas seuraavaa talvea. Kesäkalusteet palaa taas takaisin pihalle, ja kuka tietää, vaikka saataisiin terassiprojektikin alkuun tälle kesälle. 
Aika kivoja juttuja mielessä ♥ 

Ihanaa uutta viikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos viestistäsi ♥