perjantai 2. maaliskuuta 2018

Päivät livahtaa käsistä


Käsittämätöntä, mihin tämä aika hujahtaa. 
Voiko siitä olla melkein viikko, kun kävin täällä viimeksi päivittelemässä. Silloin ei fiilis ollut mitenkään juhlallinen, vaikka toki hyvinkin onnellinen siitä, että saatiin koko porukka olla koossa. Tärkeysjärjestykselle tapahtuu jotain kummaa, kun jokin järisyttelee sitä perusarkea. Unohtuu keskeneräiset rempat ja rikkinäiset vesijärjestelmät aika nopeaan niiden tärkeämpien tieltä. 
Kuitenkin päivät ja tapahtumat ovat seuranneet toisiaan niin tiiviisti, että edelleen on hiukan pöllämystynyt olo, mitä oikein tapahtuu? 
Mies on toipunut tosi hienosti, niin hyvin, että sekin melkein hämmentää. 
Vaikka tietysti hurjan paljon iloitaan siitä, että toipuminen on lähtenyt hyvin käyntiin, niin silti olo on luonnollisesti kovin varovainen. 
Nyt iisisti.


Näille päiville on osunut mun pääparan menoksi vielä kaikenmoista muutakin mietittävää, yksi kissa kävi lääkärissä tulehtuneen haavan kanssa, ja sitten steriloitiin viimeinenkin kissa tästä talosta. Paljon hoivattavia potilaita.

Ja tuo kirkas talvinen aurinko. Aijai. Talossa näyttää sille, kuin täällä ei olisi siivottu ikiaikoihin. 
Ikkunat täynnä lasten kädenjälkiä ja pikkuisia kisun nenän tökkäyksiä, on pölyä, karvaa, sahanpurua. 
Sohvan jo pesin, ei ehkä niin viisasta kun onhan tässä kaikenmoista nyt muutenkin, mutta onpahan puhdas. Jos yritän sitten vaikka rauhoittua välillä, onneksi olen täysin koukuttunut kutomaan reppanoita sukanroikaleita, se on niin rentouttavaa ja rauhoittavaa puuhaa.

Jospa tämän viikonlopun myötä aika alkaisi jo vihdoin kulkea sitä tavallista vauhtiansa, eikä tätä hurjaa pikakelausta. Fiilis alkaa olemaan ainakin jo enemmän kohdillaan, vaikka näistä näköjään kestää toeta sen oman aikansa. Hyvä tästä tulee, sen jo tiedän.

Kivaa viikonloppua! 

PS. Tuo IHANA värikäs viltti on yksi niistä lukuisista paranemistoivotus-lahjoista, joita ystävät ovat meille tuoneet. Ihan tippa linssissä ja hyvin otettuina olemme olleet kaikesta rakkaudesta, mitä meitä kohtaan on osoitettu ♥ ♥ ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos viestistäsi ♥